Share

Din cauza guvernării iresponsabile a liberalilor, agricultura românească se află într-o situaţie dezastruoasă

Actualul ministru al agriculturii este vinovat de blocarea principalelor obiective de investiţii publice în domeniul agriculturii, în domeniul irigaţiilor, combaterii grindinii şi stimulării precipitaţiilor.

Este timpul ca guvernarea liberală să se trezească și să acorde agriculturii atenția cuvenită, având în vedere importanța lui pentru binele țării

Menționăm că în prezent sumele necesare derulării investiţiilor nu au fost prevăzute în bugetul de stat pentru anul în curs. Luând în considere acestea dar și declarațiile celor trei organizaţii mondiale de specialitate – Organizaţia Mondială a Sănătăţii, Organizaţia Mondială a Comerţului şi FAO – care atenţionează că după pandemie este posibil să ne confruntăm cu o lipsă a hranei, Senatul României a votat zilele trecute moțiunea simplă impotriva ministrului agriculturii, considerând că este timpul ca guvernarea liberală să se trezească și să acorde acestui domeniu atenția cuvenită, având în vedere importanța lui pentru binele țării.

Citeste si   Ioan STAN: „CJ SUCEAVA distrage atenția publică de la cei peste 200 de MORTI de Covid-19”

Pentru că nu înțelege importanța misiunii sale și nici a ministerului pe care îl conduce, ministrul Oros trebuie demis

Considerăm că a trecut vremea vorbelor, este timpul pentru fapte, ca să evităm o nouă criză, de data aceasta alimentară.

Și pentru că tot discutăm despre vorbe și mai puțin despre fapte, în cursul zilei de ieri l-am văzut pe președintele Consiliului Județean vorbind despre proiectul „Dezvoltarea infrastructurii de apa și apă uzată din Județul Suceava în perioada 2014 – 2020” ca și cum ar fi o realizare proprie.

Încearcă cu disperare să-și refacă imaginea distrusă de felul în care a gestionat epidemia de Covid-19

Înțelegem că dumnealui se află într-o continuă campanie electorală și că încearcă cu disperare să-și refacă imaginea distrusă de felul în care a gestionat epidemia de Covid-19 la nivelul județului, dar asta nu-i oferă dreptul de a se lăuda cu munca altora.

Citeste si   ANAF a suplimentat documentele acceptate pentru aprobarea înregistrării de la distanță, în SPV

Pentru că el uită în mod voit să specifice că acest proiect, cu adevărat important pentru județ, nu este o realizare a domniei sale, nici a Consiliului Județean Suceava, ci a ACET-ului în colaborare cu AJAC, aceste două entități fiind cele care au muncit pentru obținerea finanțării respective.

De altfel, Consiliul Județean Suceava nici măcar nu are în patrimoniu rețele de apă, stații de epurare, etc., dar se vede treaba că în opinia sa, alegătorii nu trebuie să cunoască aceste „amănunte”.

Tot ieri, același personaj aducea în atenția publică faptul că sunt continuate demersurile în ceea ce privește înființarea unui centru de tineret și tabără școlară la Bucșoaia, Frasin

Suntem convinși că această inițiativă nu este altceva decât un alt tertip electoral, care nu va avea nicio finalitate practică, înscriindu-se în lista de elucubrații cu care ne-a învățat deja președintele Consiliului Județean Suceava, ca aeroportul de la Floreni, autostrăzile cu tuneluri prin munți, spitalul de copii, ș.a.m.d.

Citeste si   GCS: Încă opt persoane infectate cu noul coronavirus au murit; numărul total al deceselor - 1.296

Suceava nu mai umblă după fantasmagorii, ci așteaptă să le fie rezolvate problemele reale

Având în vedere experiența sa politică ne-am fi aștepta să știe că locuitorii județului Suceava nu mai umblă după fantasmagorii, ci așteaptă să le fie rezolvate problemele reale, practice, cu care se confruntă zi de zi.

Doar că în ultima vreme realitatea îl sperie pe președintele Consiliului Județean Suceava, deoarece aceasta îi demonstrează în mod repetat că nu este nici pe departe profesionistul în care a pozat ani de zile.

Din acest motiv o evită, fie lăudându-se cu realizările altora, fie prezentând proiecte care nu se vor materializa niciodată, sperând ca aceste tactici manipulatorii să-i aducă noi adepți. Nu este cazul!”, a declarat senatorul Ioan Stan.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ