Share

 

„Spre surprinderea pesediștilor, care sunt foarte disperați la momentul acesta, în condițiile în care mai avem doar trei luni de mandat în Parlamentul României, pot spune foarte clar că moțiunea nu va trece luni. Din fericire pentru români, Guvernul va rămâne instalat”, a declarat, joi, senatorul Eugen Pîrvulescu, candidat al PNL la Consiliul Județean Teleorman, la Realitatea PLUS.

Senatorul liberal a făcut și un apel la colegii săi parlamentari în legătură cu momentul pe care îl traversează România.

Citeste si   Orban: "În Moldova bate un vânt de schimbare. Cei mai mulți baroni roșii nu vor mai rămâne la butoane"

„În cele trei partide PSD, ALDE și PRO România sunt parlamentari responsabili care înțeleg situația delicată prin ce trece România și nu numai, întreaga lume. Iar la momentul acesta este nevoie de stabilitate politică pentru a gestiona această criză generată de pandemie”, a mai spus Eugen Pîrvulescu.

Despre șansele PSD la parlamentarele din decembrie, Eugen Pîrvulescu susține că nu va trece de 20 la sută.

Citeste si   Alegeri locale 2020. Cine poate vota și cine NU are dreptul să participe la vot. Sancțiuni aspre

„În mai anul trecut, electoratul PSD a fost de 20%. La acest moment ei vor să facă doar un joc electoral în plină campanie electorală pentru alegerile locale. 

Marcel Ciolacu a venit la Teleorman, unde barca PSD se scufundă. (…) A plecat cu coada între picioare. (…)  Să înțeleagă că electoratul le va da un vot pe 27 septembrie și în decembrie. Așadar, ei nu înțeleg că România are nevoie de stabilitate, din toate punctele de vedere.  

Citeste si   Mohammad Murad: cum a schimbat tabăra la alegeri. Milionarul cu dosar și-a scos oponentul din cursă

Un Guvern care trebuie să plătească pensii, salarii și să se ocupe de sănătatea populației. Nu este un moment propice, dar sunt parlamentari responsabili.

Noi facem un apel la responsabilitate.

În decembrie avem vot pentru Parlamentul României și atunci se va vedea ce electorat va avea PSD. Eu spun că nu vor trece de 20 la sută”, a concluzionat senatorul Eugen Pîrvulescu, candidat PNL la CJ Teleorman, la Realitatea PLUS.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ