Share

Senatul TUIASI și-a desemnat noul președinte: prof. univ. dr. ing. Aurelian Ciocoiu, de la Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației

În ședința de marți, 03 martie 2020, membrii Senatului Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași l-au ales ca președinte al forului academic, pe prof. univ. dr. ing. Iulian Aurelian Ciocoiu, de la Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației (ETTI).

În cadrul ședinței care a început de la ora 12.00 au existat două candidaturi pentru ocuparea postului de președinte al Senatului: prof. univ. dr. ing. Iulian Aurelian Ciocoiu a fost propus de către unul dintre colegii senatori, iar șef lucrări dr. ing. George Țăranu s-a autopropus.

Conform numărătorii oficiale, prof. univ. dr. ing. Iulian Aurelian Ciocoiu a obținut 52 de voturi, șef lucrări dr. ing. George Țăranu a obținut 5 voturi, în timp ce 1 vot a fost anulat

„Tipul de mandat pe care îl am în vedere se bazează pe cooperare și pe eficiență, este vorba de o relație între conducerea Senatului și conducerea executivă a universității, precum și între diverse comisii ale Senatului si prorectoratele de profil.

Citeste si   Costel ALEXE către PRIMARUL PEDOFIL: „Te IUBESC ca pe tatăl meu!”

Universitatea are o serie de obiective propuse, iar Senatul va asigura suportul procedural pentru acestea; avem toată deschiderea pentru un mandat care să aibă în prim-plan interesele generale ale universității și sper să reușim să ne atingem obiectivele pe care ni le-am propus”, a declarat prof. univ. dr. ing. Iulian Aurelian Ciocoiu, noul președinte al Senatului TUIASI.

Cadru didactic din 1991, acesta predă în prezent cursuri de circuite integrate pentru prelucrarea semnalelor, semnale și sisteme, elemente de inteligență artificială și machine learning

Din 2004, a fost fie secretar științific, fie prodecan responsabil cu activitatea de cercetare în cadrul facultății, în mandatul anterior al Senatului coordonând lucrările Comisiei de cercetare, inovare și parteneriat public-privat.

Citeste si   Costel ALEXE către PRIMARUL PEDOFIL: „Te IUBESC ca pe tatăl meu!”

În cadrul aceleiași ședințe, a fost desemnat ca vicepreședinte al Senatului prof. univ. dr. ing. Alexandru Sălceanu, de la Facultatea de Inginerie Electrică, Energetică și Informatică Aplicată (FIEEIA), iar secretar al Senatului va fi șef lucrări dr. ing. Daniel Toma, de la Facultatea de Hidrotehnică, Geodezie și Ingineria Mediului.

„Vreau să transmit felicitări conducerii noului Senat pentru faptul că, prin alegerea realizat, s-a evidențiat încrederea de care se bucură în rândul colegilor senatori și nu numai. Sunt convins că noua conducere poate să rezolve toate problemele care pot să apară în acest mandat și să adune în jurul ei colegii senatori care să fie competenți în soluționarea chestiunilor apărute pe diferitele domenii în comisiile asociate prorectoratelor”, a punctat prof. univ. dr. ing. Dan Cașcaval, rectorul TUIASI.

Citeste si   Costel ALEXE către PRIMARUL PEDOFIL: „Te IUBESC ca pe tatăl meu!”

Tot în ședința de marți, 3 martie, studenții senatori l-au desemnat pe Ionuț Ursache, de la Facultatea de Construcții și Instalații, să devină reprezentantul studenților în Consiliul de Administrație al TUIASI, acesta urmând să își dea demisia din Senat fiindcă în Carta TUIASI este prevăzut că membrii Consiliului de Administrație nu pot face parte și din Senat. Următoarea ședință a Senatului TUIASI este programată pentru ziua de marți, 10 martie 2020, pentru definitivarea componenței comisiilor Senatului. Dacă până la acel moment va veni de la minister și ordinul de confirmare în funcție a rectorului, prof. univ. dr. Dan Cașcaval va prezenta Senatului viitoarea echipă de prorectori.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ