Share

SAJ Suceava, mesaj de mulțumire pentru sponsori

Conducerea Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Suceava a făcut public un mesaj de mulțumire celor care au fost alături și i-au ajutat pe cei din această instituție să facă față tuturor cazurilor de infectare cu noul coronavirus dar și siuațiilor de criză întâlnite în acest context.

SAJ Suceava a transmis mesaje de condoleanțe tuturor familiilor care și-au pierdut persoane dragi în aceste zile de pandemie, inclusiv familiei lui Stelian Chiforescu, vicepreședinte al companiei Aqua Carpatica, cea care a ajutat mai multe unități spitalicești cu materiale sanitare, în contextul infecției cu coronavirus.

În primul rând dorim să transmitem sincere condoleanțe familiilor colegilor și eroilor noștri, Cristian Stupiuc și Ioan Irimescu, plecați mult prea devreme dintre noi, precum și din sânul familiilor lor. De asemenea, transmitem condoleanțe tuturor colegilor noștri care au pierdut pe cineva drag, suntem alături de ei și îi vom ajuta să treacă cu bine peste aceste moment dificile”, a declarat dr. Alexandru Lăzăreanu, managerul general al SAJ.

Citeste si   Viceprimarul comunei VALEA MOLDOVEI, prins cu un CAMION de lemne pentru care NU avea AUTORIZAȚIE

Totodată, managerul Lăzăreanu a adus cuvinte de laudă și colectivului Serviciului Județean de Ambulanță Suceava pentru profesionalismul de care a dat dovadă de implicare, dedicație și multă pricepere în gestionarea pandemiei de COVID-19.

SAJ Suceava a transmis mulțumiri și sponsorilor respectiv persoanelor care s-au oferit să ajute sistemul medical într-un moment critic

Una dintre aceste persoane este și Ștefan Mandachi, recunoscut pentru campania pe care a organiza-o pentru autostrăzile din România. Acesta și-a arătat disponibilitatea de a ajuta și în acesată perioadă de pandemie prin asigurarea zilnică a prânzului pentru personalul medical. Totodată acesta a pus la dispoziție camere de hotel pentru medicii care nu au putut merge acasă, pentru a evita orice posibilitate de infectare cu COVID-19 a membrilor familiei.

Citeste si   Acțiune pentru creșterea gradului de SIGURANȚĂ publică pentru PREVENIREA răspândirii infecțiilor cu COVID-19

Instituția a mulțumit sponsorilor Serviciului Județean de Ambulanță care au dat dovadă de implicare, compasiune și încredere în sistemul medical sucevean, printre care regăsim: Fundația Umanitară Nord 2001, Asociația Română pentru Responsabilitate Educație și Sprijin Social Cluj Napoca, Asociația Dăruiește Viață, 4Brands SRL Baia Mare, Harivex COM SRL, ONG Rotary Club Suceava Cetate, Asociația Beard Brothers Cluj Napoca, Emanuel Ungureanu, Asociația Rădauțiul Civic, Egger, Apa minerală Aqua Carpatica – Carpathian Springs, Apa minerală Bucovina – Maspex Romania Srl, Coloana Prodcom, Consiliul Local Iacobeni, Maspex Romania Srl.

Citeste si   GCS: Poliţiştii şi jandarmii au aplicat, în ultimele 24 de ore, 111 sancţiuni contravenţionale

Sprijinul acordat de aceste companii a suplimentat dotarea Serviciului Județean de Ambulanță Suceava cu materiale sanitare de protecție, dezinfectanți și nebulizatoare, fapt care a condus la o luptă dreaptă cu noul coronavirus”, au mai declarat reprezentanții SAJ Suceava.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ