Share

Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii şi Cooperaţie Iaşi (OTIMMC Iaşi) în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi (CCI Iaşi), cu sprijinul direct al BCR, vă invită să participaţi la sesiunea de informare având ca temă Programul START-UP NATION – ROMÂNIA.

Evenimentul va avea loc luni, 29 mai 2017, ora 10.00, la sediul Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi, cu participarea experţilor din cadrul OTIMMC Iaşi.

În cadrul evenimentului se va discuta varianta actualizată a normelor de implementare a programului şi vor fi date răspunsuri la întrebările puse de viitorii antreprenori, pentru a aduce cât mai multe clarificări în privinţa depunerii şi implementării cu succes a proiectelor.

Citeste si   CHA CHA LITIX! Episodul 74. Poliția în acțiune! Atenție, se filmează!

Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile, dar condiţionată de confirmare prealabilă până vineri 26 mai, prin completarea formularului online: http://www.cciasi.ro/prezentare_Startup_Nation_Romania.htm


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ