Sezonul de schi s-a deschis în acest weekend la Arieşeni şi Şureanu, în judeţul Alba, iar condiţiile sunt ideale pentru schi, după ce a nins neîntrerupt timp de două zile, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Stratul de zăpadă este foarte bun pentru schi în Munţii Şureanu, pe pârtiile de la Domeniul Schiabil Şureanu, situate la 2.000 de metri altitudine, cât şi în Munţii Apuseni, în staţiunea montană Arieşeni, situată la 1.400 de metri altitudine.

Citeste si   Piața IMOBILIARĂ din IAȘI afectată de CORONAVIRUS! APARTAMENTELE au rămas fără CHIRIAȘI

Sosirea rapidă a iernii a făcut ca pârtiile de la Şureanu să fie complet acoperite de zăpadă, la final de noiembrie, şi astfel în acest an a avut loc cea mai rapidă deschidere de sezon de până acum.

La Şureanu sunt disponibile 8 pârtii, cu o lungime totală de 11 kilometri, însă nu toate au fost deschise în acest început de iarnă, dar instalaţiile de transport pe cablu sunt funcţionale. Zonele off-piste nu sunt încă recomandate.

Citeste si   Liga Studenților din IAȘI face Apel către Guvern
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ