ideall.ro

În urma cazurilor dramatice din Caracal care au marcat o țară întreagă, s-a constatat faptul că tinerele sunt tot mai puțin informate despre riscurile la care sunt supuse zilnic

În urma cazurilor dramatice din Caracal care au marcat o țară întreagă, s-a constatat faptul că tinerele sunt tot mai puțin informate despre riscurile la care sunt supuse zilnic. În general, persoanele care ajung să fie victimele unui viol sau al traficului de carne vie sunt persoane care provin din familii sau medii defavorizate.

Spre exemplu, o persoana care a fost victima unui abuz de natură sexuală poate ajunge să aibă urmatoarele suferinţe: Tulburări de personalitate, Tulburări de comportament, Stima de sine extrem de scăzută, Tulburare bipolară, Depresie, Anxietate, Tulburări alimentare: obezitate, anorexie, bulimie, Tulburări ale somnului: coşmaruri, insomnia.

O persoană abuzată este judecată de societate, pentru că este considerată cumva răspunzătoare de evenimentele prin care aceasta a trecut. Însă, aşa cum am spus mai sus, victima unui abuz nu trebuie să îi ia în seamă pe cei care o judecă.

babyliss-romania.ro

LĂSAȚI UN MESAJ