Un bărbat în vârstă de 34 de ani și-a ciopârțit iubita, o femeie în vârstă de 41 de ani, iar pe socrul lui l-a ucis cu bestialitate

Incidentul a avut loc în localitatea Barboși, din județul Vaslui. Femeia a scăpat miraculos cu viață, a notat vremeanoua.ro. Bărbatul a mers în urmă cu două zile cu iubita și cu socrul la niște vecini, la un grătar. Acolo, pe fondul consumului de alcool, agresoruil a început să se comporte ciudat și să agreseze verbal gazdele.

Oamenii au decis să-l dea afară pe respectivul. Peste noapte, acesta a pus mâna pe topot și și-a ucis socrul, iar pe iubita lui a tăiat-o grav. Se pare că acesta a vrut să se răzbune pentru faptul că a fost dat afară din curte când era la grătar. Grozăvia a fost descoperită abia ieri dimineață, când respectivul i-a sunat pe cei care au făcut grătarul și le-a spus ce a făcut. „Duceți-vă și vedeți ce în casă!”, le-a spus.

Poliția a ajuns la fața locului și l-a găsit pe bărbatul de 85 de ani mort, iar pe femeia în vârstă de 41 de ani într-o stare foarte gravă.

Criminalul fugise acasă la el, într-o comună din Neamț, unde s-a predat autorităților. Femeia revenise recent în țară, după ce a muncit câțiva ani în Italia și în Anglia. „Nu a auzit nimeni, nimic, căci în jurul lor, cum stau ei acolo, nu prea sunt case și care sunt, sunt mai mult goale. Pe la noi, e multă lume în vârstă, mulți au murit, tineretul a plecat în lume. De asta nu am auzit nimic”, spun sătenii.

„Se fac cercetări în acest caz pentru săvârșirea unei infracțiuni de omor față de o victimă în vârstă de 85 de ani, dar și pentru o tentativă de omor, față de victima în vârstă de 41 de ani. Urmează ca suspectul principal, care s-a predat în județul Neamț, să fie adus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, pentru audieri”, a declarat prim-procurorul, Sorin Armeanu.

LĂSAȚI UN MESAJ