Anna, o fetiţă de 2 ani, şi fratele său Daniil, un băieţel care abia împlinise un anişor, au fost lăsaţi de mama lor, Vladislava Podchapko, singuri acasă. Femeia a considerat că, lăsându-le mâncare, ar trebui să “supravieţuiască”. Calculase chiar şi hrana pentru 9 zile… Ar fi trebuit să fie suficientă pentru a-i menţine în viaţă. După 6 zile, însă, Daniil a murit de foame. Copilul era mult prea mic pentru a se hrăni singur.

Citeste si   Se reiau spectacolele de stand-up comedy în primul weekend de la deschiderea teraselor

Deşi numai ea ştie cum a reuşit să supravieţuiască, micuţa Anna a fost găsită, după trei zile de la moartea frăţiorului său, mai mult vie decât moartă… Epuizată, înfometată şi deshidratată, copila a fost salvată de medici. Când au găsit-o, pe podea, fetiţa era mai mult moartă… Doctorii au fost îngroziţi când au văzut-o: “Am dus-o imediat la spital, unde am început s-o hrănim artificial. Era extrem de slăbită, nu credeam că va supravieţui. În prezent, fetiţa pare să-şi revină.”

Citeste si   Căpșunile, un pericol pentru sănătate. Care este motivul

Vecinii, care ar fi auzit copiii plângând, susţin că au chemat Poliţia, însă niciun echipaj nu s-ar fi deplasat la locuinţa femeii. Abia când aceasta s-a întors acasă oamenii legii ar fi intervenit…

Vladislava a fost reţinută şi riscă până la 8 ani de închisoare. “Nu ştiam că e posibil ca viaţa copiilor mei să fie pusă în pericol”, a spus aceasta, în faţa judecătorilor.

Citeste si   Doar oamenii cu un IQ ridicat trec acest test: câte litere Q vezi în imagine?

Femeia îşi părăsise copiii pentru a petrece câteva zile singură cu iubitul său.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ