Lesley Bradbury, 50 de ani, l-a înjunghiat pe iubitul ei, Gary Moore, într-un acces de furie, după ce a descoperit că bărbatul i-a descărcat din mașina cu care cei doi urmau să plece în vacanță câteva din lucrurile pe care ea le împachetase.

Poliția a fost chemată la casa cuplului din Middleton, Greater Manchester, în jurul orei 10:30, pe 29 decembrie anul trecut, potrivit metro.co.uk. Bărbatul a fost găsit sângerând din cauza unei lovituri de cuțit în bicepsul stâng, în timp ce femeia striga: „A meritat-o!”.

Citeste si   Rusia a desfăşurat avioane de vânătoare în Libia (armata americană)

Lesley Bradbury a primit 12 luni de închisoare cu suspendare 

Ofițerii au găsit în casa cuplului mai multe haine pe care Lesley și le împachetase pentru vacanța în care urmau să meargă. Apărând în fața instanței, avocații femeii au spus că aceasta a reacționat agresiv din cauza unei tulburări mintale care o face să își protejeze lucrurile „într-un mod patologic”. Femeia a primit 12 luni de închisoare cu suspendare. De asemenea, ea este obligată să finalizeze 30 de zile de activitate de reabilitate.

Citeste si   Coronavirus: 78 noi decese în Italia; continuă să scadă numărul cazurilor active şi cel al pacienţilor la terapie intensivă
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ