Share

Patru tineri, cu vârste cuprinse între 19 și 22 de ani, au ajuns în vizorul poliției după ce au început să se bată din cauza unei fete.

S-a întâmplat într-un club de karaoke din Chişinău, unde fata îşi sărbătorea ziua de naştere.

Pentru a liniști spiritele, a fost nevoie de intervenția a două echipaje de poliție ale Batalionului de Reacţionare Operativă.

Citeste si   Florin VORNICU: ”BĂLAN a avut grija să-și ocupe POSTUL de la PSD cu un om de-a lui, CÂINE CREDINCIOS,care îi lustruiește pantofii STĂPÂNULUI”

După câteva pahare de băutură, unul dintre tineri și-a adus aminte că fata, care a fost mai întâi iubita lui, îl înșelase când era plecat peste hotare.

” – Prietena mea, nu era stabilă. Eu am trăit deja cu ea trei ani de zile. Eu mă duc să mă distrez puțin, iar ea…ea are prieten. – Te-a înșelat? – M-a înșelat”, a declarat unul dintre băieți.

Tinerii au fost duși la Inspectoratul de Poliție din sectorul Râșcani. Acolo, unii dintre ei au încercat să agreseze polițiștii.

Citeste si   BULETIN INFORMATIV – 22.09.2020

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ