Share

Centrul Regional de Transfuzie Sanguină (CRTS) Iași este deschis cu ocazia „Zilei Românilor de Pretutindeni”.

Conducerea CRTS Iași  a anunțat, printr-un comunicat postat pe pagina oficială de Facebook a instituției, că în data de 30 noiembrie angajații Centrului Iași au fost prezenți la muncă, chiar dacă alți bugetari erau liberi.

Citeste si   1.551 cazuri noi de PERSOANE infectate cu SARS – CoV – 2 pe teritoriul ROMÂNIEI

Astfel, Serviciul Voluntar de Ambulanță Iași, în conformitate cu protocolul de colaborare semnat între DSP Iași, CRTS Iași, Guvernul României – Instituția Prefectului Județul Iași, Primăria Municipiului Iași și MMD Group Europe, a activat planul de suplimentare a personalului disponibil în cadrul CRTS Iași pentru gestionarea fluxului de donatori în data de 30.11.2017.

Citeste si   O nouă ÎNFRÂNGERE pentru POLITEHICA IEȘEANĂ! Rămâne pe ULTIMUL loc după meciul cu GAZ METAN

Totodată, ieșenii care în alte dăți s-au aflat în imposibilitatea de a lipsi de la locul de muncă pentru a dona sânge au fost așteptați ieri la CRTS Iași pentru a exercita acest gest minunat, în urma căruia putem salva cel puțin două vieți!


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ