Share

 O numire cel puțin controversată în funcția de administrator al Antibiotice SA a declanșat o adevărată revoltă în Iași! Lucian Timoftciuc, fost patron de ziar din Vaslui și implicat în tot felul de afaceri dubioase, a fost impus ca administrator al Antibiotice SA tocmai de verișoara ministrului sănătății Nelu Tătaru!

Reprezentanta Ministerului Sănătăţii (acționar majoritar la Antibiotice cu 53%), Mihaela Vlada este șefa DSP Vaslui și, totodată, verișoara ministrului sănătății Nelu Tătaru. Aceasta l-a numit și l-a votat pe controversatul Timoftciuc în funcția de administrator al Antibiotice în pofida opoziției și criticilor tuturor celorlalți acționari minoritari!

Citeste si   Argumentele de LEGALITATE acuza deciziile CONDUCERII Institutului SOCOLA (partea II)

Silviu Macovei: ”Ce îl califică pe acest domn, în afară că a fost consilierul personal al ministrului Nelu Tătaru”

„Această numire este scandaloasă, atât prin calitatea îndoielnică a personajului, cât și prin modul aproape mafiot prin care Timoftciuc a fost numit cu forța de Ministerul Sănătății într-o funcție în care chiar nu are ce căuta! Ce îl califică pe acest domn, în afară că a fost consilierul personal al ministrului Nelu Tătaru, să fie administrator la o companie farmaceutică strategică din Iași? Nimeni, dar absolut nimeni nu l-ar fi numit acolo dacă nu ar fi fost verișoara lui Nelu Tătaru, șefa DSP Vaslui care să îl pună forțat acolo! Este o batjocură la adresa Iașului și a prestigiului unei companii de renume. Nu putem să acceptăm așa ceva!” a răbufnit Silviu Macovei, deputat PSD Iași.

Citeste si   Incidența COVID-19 a ajuns la 5,43 la MIA de locuitori în municipiul IAȘI

Parlamentarul ieșean a depus deja o interpelare la Guvernul României cu acest subiect și, totodată, cere demisia imediată a lui Lucian Timoftciuc din funcția de administrator al Antibiotice SA.


Share

LĂSAȚI UN MESAJ