Simona Halep a fost decorată, marţi, de preşedintele Klaus Iohannis, cu Steaua României, după ce devenit primul jucător de tenis din România care a câștigat trofelul dela Wimbledon într-o probă de simplu 

La fotografiile de grup făcute după acordarea distincției, după ce Iohannis și Halep s-au pozat singuri, alături de ei au venit părinții Simonei, dar și iubitul ei, față de care acesta și-a manifestat public afecțiunea.

Citeste si   Situaţia MĂSURILOR întreprinse în judeţul IAȘI pentru a COMBATE şi ÎMPIEDICA răspândirea COVID -19

Simona Halep este deja una dintre cele mai iubite sportive din toate timpurile. Prin tenisul pe care îl practică, cu atât de multă pasiune și dăruire, inspiră milioane de oameni din multe colțuri ale lumii.

Mulți copii talentați renunță sau nu pot face performanță pentru că fie le lipsește sprijinul financiar, fie nu au condiții să se antreneze. Toate aceste lipsuri îi determină pe cei mai mulți să renunțe. Halep a devenit prima jucătoare de tenis din România care câștigă prestigiosul turneu Wimbledon. Românca a învins-o, în finală, pe Serena Williams cu 6-2, 6-2, informează libertatea.ro.

Citeste si   Comuna MOȚCA ar putea intra în CARANTINĂ! Primarul HOBINCĂ și-a luat CONCEDIU
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ