Share

Simona HALEP, a dezvăluit că va fi în curând MĂMICĂ! Mărturisirea a venit în contextul implicării sportivei într-o campanie ce își propune dotarea maternităților cu echipamente medicale necesare bebelușilor născuți prematur.

Ca sportiv știu cât de mut contează susținerea. Iar gesturile simple sunt cele care contează cel mai mult. Ele sunt cele care își dau curajul și puterea de a continua.

Simona a dezvăluit că se pregătește pentru a deveni mamă pentru prima dată. Nu a oferit însă detalii. Întrebată când se va produce fericitul eveniment, consilierul acesteia de imagine a răspuns că se va întâmpla curând.

Citeste si   Incident șocant: un bărbat a fost înghițit de pământ, în timp ce se plimba pe trotuar - IMAGINI tulburătoare

Proiectul în care Halep s-a implicat este demarat de Asociația Salvați Copiii. Prin acest proiect au primit echipamente de ultimă generație 40 de maternități din România care au costat aproximativ 500.000 euro.

Începând cu 17 februarie campania este relansată sub sloganul “FII ÎN INIMA LOR PE VIAȚĂ”!

Sloganul a pornit de la ideea că atunci când ești alături de cineva într-un moment dificil, respectivul te păstrează în inima sa pe viață.

Citeste si   Horoscop 28 octombrie. Zodia care este părăsită de toți. Trece prin cea mai neagră zi și este abia începutul


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ