Share

Cancerul de sân este o boală teribilă care afectează milioane de femei în întreaga lume. De aceea, este foarte important să știi care sunt simptomele sale, chiar și pe cele mai neobișnuite dintre ele.

Multe femei caută doar nodulii de la nivelul sânilor și prea puține știu că ar trebui să verifice și altceva.

Citeste si   În SPITALELE din municipiul IAȘI nu mai avem locuri la TERAPIE INTENSIVA! Carmen DOROBĂȚ: ”Suntem în CURS pentru a finaliza PROCEDURILE de completare numerică a PERSONALULUI medical”

Simon Smith, consultant la Chelmsford Breast Unit and Springfield Hospital din Essex, susține că: “Cele mai multe persoane se gândesc la noduli, însă schimbările pielii pot fi de asemenea un simptom, fără a prezența un nodul care să se simtă la palpare. Femeile nu iau aceste schimbări în seamă și întârzie vizita la medic. Aceste schimbări includ încrețituri și adâncituri ale pielii de la nivelul sânilor, fără a simți noduli”.

Citeste si   Primarul comunei CIORTEȘTI, Alina APOSTOL a fost depistat POZITIV cu virusul SARS -COV -2

De exemplu, un aspect valuri pe suprafața sânilor poate indica o tumoră în interior care face ca ligamentele din sân să se scurteze. Această scurtare face ca țesutul și pielea să se retragă înăuntru.

Un alt semn este aspectul de “coajă de portocală”, un indicator important al unui cancer agresiv și rar.

Citeste si   Primarul comunei CIORTEȘTI, Alina APOSTOL a fost depistat POZITIV cu virusul SARS -COV -2

Alte simptome sunt scurgerile la sân, umflături ale glandelor limfatice de la axilă și de la baza gâtului, scrie girly.ro.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ