Un bărbat de 56 de ani, din Iacobeni, care locuia la un centru de bătrâni din Valea Putnei, administrat de preotul Constantin Corneliu Luca, s-a sinucis aruncându-se de la mansarda căminului.

Ancheta a scos la iveală că acest centru funcţiona ilegal de şase ani, chiar dacă a fost verificat anul trecut de o armată de oameni de la DSP, ISU, ITM, DSVSA, „trupe” conduse de prefectul Mirela Adomnicăi.

Citeste si   GCS: 146 de noi cazuri de persoane cu COVID-19; numărul total de îmbolnăviri - 18.429

Preotul Luca a anunţat că vrea să închidă căminul nu pentru că a murit un locatar, ci pentru că nu îi mai ajung banii, fiind nemulţumit că legea îi interzice să încaseze mai mult de 70% din pensiile beneficiarilor:

După ce s-a întâmplat şi acest eveniment, mulţi aparţinători s-au arătat interesaţi să-şi ia acasă rudele”, explică preotul Luca. Bărbatul care s-a aruncat de la mansarda căminului a mai avut două tentative de suicid.

Citeste si   Spațiile comerciale din IAȘI rămân ÎNCHISE pe perioada stării de ALERTĂ! DSP garantează SIGURANȚA tuturor cumpărătorilor

„Imi pare rău că nu am ştiut nimic despre asta, că nu l-aş mai fi primit”, recunoaşte părintele care are în ocrotire aşezământul

 

 

DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ