Share

Sistem nou de plată a biletelor de călătorie, direct în mijlocul de transport

#CTPIasi introduce o nouă alternativă modernă de plată a călătoriilor cu mijloacele de transport public, în colaborare cu BCR (Banca Comercială Română) și Telekom Romania.

Utilizatorii transportului în comun din capitala Moldovei vor putea să își achite călătoriile cu cardul bancar contactless, printr-o simplă apropiere a acestuia de noile aparate din autobuze și tramvaie, în mediu deplin securizat. După aprobarea plății, care durează doar câteva secunde, dispozitivul emite o dovadă, pe care utilizatorul este obligat să o păstreze pe tot parcursul călătoriei. Biletul eliberat de aparat are o valabilitate de 120 de minute.

Citeste si   Tribunalul IAȘI clasat pe locul 4 în ierarhia tribunalelor din ROMÂNIA având cel mai mare volum de ACTIVITATE în 2020

Prin intermediul POS-ului pot fi cumpărate doar bilete cu o călătorie, în valoare de 2,5 lei, tarif standard, și nu se aplică niciun comision.

Dispozitivele acceptă orice tip de card contactless (#Mastercard#Maestro și #VISA), de la orice bancă emitentă, din țară și din străinătate.

Noile validatoare reprezintă o soluție în premieră pentru Iași și este dezvoltată de către #BCR, în parteneriat cu #Telekom România.

Citeste si   Mihai CHIRICA a fost atacat cu IAURT de un PROTESTATAR! După incident, edilul a vorbit despre RETRAGEREA din POLITICĂ

Procedura de montare a aparatelor în autobuze și tramvaie a început săptămâna trecută, iar sistemul va fi funcțional în toate mijloacele de transport în cursul lunii martie. Dispozitivele care au fost amplasate în vehicule pot fi deja folosite de către călători.

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ