Share

Site-ul Pulsul Ieșean care promovează intens activitatea membrilor PNL Iași și critică activitatea adversarilor politici are un nou administrator.

În luna iulie a.c. Ziarul ”Bună Dimineața Iași” a făcut publice toate informațiile potrivit cărora, ”PULSUL IEȘEAN” este o platforma online care reînvie cu câteva luni înainte de campaniile electorale.

VEZI AICI:

https://bunadimineataiasi.ro/pnl-iasi-si-a-facut-ziar-de-campanie-costel-alexe-nu-isi-asuma-pulsul-iesean-dar-il-finanteaza/

CONCEPT ART EVENT are un nou ADMINISTRATOR!

În urma articolului publicat de Ziarul ”Bună Dimineața Iași” firma CONCEPT ART EVENT și a schimbat acționariatul și administratorul.

CUCIUREANU nu mai este administrator al CONCEPT ART EVENT, dar lucrează în Biroul de Comunicare al PNL Iași

La data de 27.07.2020, CONCEPT ART EVENT SRL avea în administrare site-ul Pulsul ieșean, conform informațiilor din platforma, iar societatea era administrată de  Maria-Simona Cuciureanu.

Cuciureanu Maria-Simona a absolvit Facultatea de Geografie și Geologie din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” Iași și în momentul de față figurează ca și consilier la Asociația Euroregiunea Siret-Prut Nistru din cadrul Consiliului Județean IAȘI. 

După terminarea studiilor, Cuciureanu, s-a alăturat formațiunii politice PNL, iar în momentul de față ar fi și în cadrul Departamentului de Comunicare al PNL Iași.

Contactată de reporterii Ziarului “Bună Dimineața Iași” în momentul publicării primului material, Cuciureanu Maria-Simona, administrator al CONCEPT ART EVENT la acea vreme a declarat:

„Firma Concept Art Event SRL nu administrează Pulsul Ieșean, în acest sens nu vă pot oferi clarificările solicitate și vă rog să contactați persoana care se ocupă de această publicație. De asemenea, firma administrată nu deține site”.

MINCIUNA are picioare scurte

Deși CUCIUREANU  a declarat că firma Concept Art Event SRL  nu administrează site-ul

”Pulsul Ieșean” în secțiunea destinată GDPR”Politica de prelucrare a datelor”, societatea își asumă protejarea datelor cu caracter personal al utilizatorilor.
După ce a fost contactată pentru oferirea unei declarații, Cuciureanu, a ȘTERS de pe site-ul Pulsul Ieșean secțiunea GDPR.

Citeste si   (P) MARICEL POPA, președintele PSD IAȘI: „VISUL unui popor a fost ÎMPLINIT în urmă cu mai bine de un SECOL.”

Sora lui ALEXE numită la conducerea firmei CONCEPT ART EVENT

Conform TERMENE.RO, administratorul firmei Concept Art Event SRL  a fost schimbat, noul administrator al firmei este Adina DURA.

Adina DURA (fostă ALEXE)  este SORA președintelui Consiliului Județean Iași, Costel ALEXE și soția lui Ionuț DURA.

Sora și cumnatul lui Costel ALEXE, au afaceri în domeniul imobiliar. Soții Dura au realizat proiectul rezidențial Zoom Residence, un complex de 22 de case pe partea stângă a Șoselei Iași-Voinești, înainte de a intra în Miroslava.

Cum se face că toți invitații sunt membri și apropiați ai PNL-ului?

Surse din cadrul filialei PNL Iași au declarat reporterilor Ziarului „Bună Dimineața Iași” că video-urile din platformă sunt făcute la comanda lui Costel ALEXE. Deasemnea studioul în care se filmează respectivele interviuri se află în sediul PNL Iași.

Nici un articol de pe site nu este semnat, toate apar sub numele „echipaeditorială”. Publicația nu dă dovadă de transparență în ceea ce privește echipa editorială. Interesul principal este promovarea PNL-ului în frunte cu Costel ALEXE și discreditarea contracandidaților sau a partidelor politice oponente.

CONCEPT ART EVENT nu figurează cu angajați și are o vechime de 3 ani

Înființată cu 3 ani în urmă, în luna iunie a anului 2017, societatea administrează publicația online „Pulsul Ieșean” abia din anul 2018.

Pentru societatea CONCEPT ART EVENT cifra de afaceri raportată pentru anul 2019, la doi ani de la înființare, este de 295.356 lei, iar profitul de 121.596 lei.

Conform termene.ro, CONCEPT ART EVENT nu figurează cu angajați și are o vechime de 3 ani.

Citeste si   CRĂCIUNUL și Revelionul în condiții de PANDEMIE la IAȘI: ”Măcar în cerc RESTRÂNS să putem sărbători Crăciunul”

Pulsul Ieșean este o publicație online cu o pagină pe Facebook care a strâns aproape 5.000 de like-uri din 2014 (atunci figurează a fi înființată pagina de facebook) și până astăzi.

În site se regăsesc cu precădere articole menite să promoveze activitatea organizației politice PNL, accentul fiind pus în mod special pe activitatea Ministrul Mediului Costel ALEXE.

Legătură directă: Pulsul Ieșean are sediul social la aceeași adresă cu alte două firme a lui ALEXE

CONCEPT ART EVENT- ”Pulsul Ieșean” are sediul în jud. Iași, sat Sculeni com. Victoria, clădirea c1, biroul 4. În aceeași clădire mai au sediu social și alte două firme, DOMENIUL ARCA, biroul 5 și ARCA BRODERIE S.R.L, biroul numărul 3. Cele două firme menționate sunt administrate de Costel ALEXE și soția lui.

Ambele societății au fost înființate cu un an în urmă, la o zi diferență. În cazul societății DOMENIUL ARCA, administrator este Raluca Elena ALEXE, soția lui Costel ALEXE, el fiind doar asociat. Iar în cazul firmei ARCA BRODERIE S.R.L administrator este soția lui ALEXE, dar este asociată cu Costin Elena.

Secțiunea ”CONTACT” lipsește cu desăvârșire de pe site-ul ”PULSULUI IEȘEAN”

La secțiunea ”CONTACT” al ”Pulsului Ieșean” nu regăsim vreo adresă sau un număr de telefon pentru a putea contacta ”Echipa Editorială” a acestei publicației.

Să fie adevărate acuzațiile aduse de fostul aliat a lui Costel ALEXE, Marius BODEA?

Marius BODEA a declarat reporterilor Ziarului „Bună Dimineața Iași” că ” ”Pulsul Ieșean” a fost creația lui Costel ALEXE și este administrata prin interpuși.

Totodată, ne-a fost declarat faptul că activitatea acestei publicații se desfășoară în sediul PNL Iași, sumele de bani virate pentru plata celor care scriu la comandă aici sunt făcute din fondurile PNL Iași în principal, sau din sume decontate de AEP cu ocazia campaniilor electorale.

Citeste si   1 Decembrie la IAȘI! Medicii din PRIMA LINIE au fost PREMIAȚI pentru LUPTA împotriva răspândirii SARS-COV-2

Marius BODEA: „Acesta fițuica on-line aparține domnului Alexe Costel”

„Acesta fițuica on-line aparține domnului Alexe Costel, a fost creația lui și este administrata prin interpuși. Activitatea acestei fițuici se desfășoară de facto în sediul PNL Iași, sumele de bani virate pentru plata celor care scriu la comandă aici sunt făcute din fondurile PNL Iași în principal, sau din sume decontate de AEP cu ocazia campaniilor electorale,  lucru care nu știu cât este de corect.

Domnul Alexe și-a dorit să aibă și el o publicație, unde poate arunca ce elucubrații dorește împotriva contracandidaților săi. Fiecare răspunde pentru acțiunile lui și cred că liberalii ieșeni nu au luptat atâția ani împotriva PSD ca să aibă lideri locali cu apucături mafiote”, a declarat deputatul Marius Bodea.

Scopul principal al publicației este promovarea PNL-ului în frunte cu Costel ALEXE

Deși pe pagina de facebook, PULSUL IEȘEAN se promovează ca fiind „un site media local care sintetizează cele mai importante informații ale presei ieșene”, la o scurtă analiză reiese faptul că publicația online promovează doar activitățile PNL-ului și denigrează contracandidații de la celelalte partide. 

Contactat de reporterii Ziarului ”Bună Dimineața Iași”, administratorul CONCEPT ART EVENT nu a răspuns apelurilor telefonice.

În condițiile în care PNL Iași și-ar fi asumat public această platformă online ca OFICIOS al filialei locale liberale, nu ar fi fost nici o problemă. Probabil însă că motivul mascării acestui „amănunt” care vizează apartenența politică a „PULSULUI IEȘEAN” ține de necesitatea indicării publice a modului în care se asigură finanțarea platformei.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ