Share

La începutul lunii medicii ieșeni de la secția de infecțioase au luat în calcul varianta de a nu mai primi pacienți infectați din alte județe.

La secția de „Boli Infecțioase” sau în cadrul spitalelor suport din Iași nu mai există niciun loc liber pentru pacienți

În ultimele zile au fost internate peste 250 de persoane purtătoare de COVID19. Un nou val al virusului începe să apară. Cu o lună în urmă, când fluxul de persoane infectate era unul constant, exista mereu o medie de 10 locuri libere la secția de „Boli Infecțioase” sau în cadrul spitalelor suport.

Citeste si   COPIII Revoluției – povești FILMATE cu părinții REVOLUȚIONARI și copiii acestora despre tranziția de la COMUNISM la democrație

La nivel de țară, Iașul se situează imediat după București având în vedere numărul de pacienți infectați cu noul virus. Este îngrijorător faptul că Iașul nu poate fi comparat cu Bucureștiul ca populație dar din punct de vedere al numărului de îmbolnăviri nu suntem departe.

În județul Iași apar  tot mai multe focare de infecție!

Direcția de Sănătate Publică continuă anchetele epidemiologice și încearcă să țină sub control situațiile generate de infecția cu noul Coronavirus. Tot mai multe unități de învățământ din județul Iași continuă să-și mute activitatea în mediul online pentru a preveni răspândirea virusului.

Citeste si   În SPITALELE din municipiul IAȘI nu mai avem locuri la TERAPIE INTENSIVA! Carmen DOROBĂȚ: ”Suntem în CURS pentru a finaliza PROCEDURILE de completare numerică a PERSONALULUI medical”

Unităţile de învăţământ care au solicitat suspendarea cursurilor în modalitatea „faţă în faţă” la nivel de colectiv sunt: SEMINARUL TEOLOGIC ORTODOX “SF. VASILE CEL MARE”, IAŞI în cadrul căruia clasa aX-a C și-a mutat activitatea în mediul online, clasa  aX-a D de la COLEGIUL NAȚIONAL “GARABET IBRĂILEANU”, IAȘI  a suspendat de asemenea cursurile „față în față”.

Citeste si   TUIAȘI va realiza una dintre cele mai MODERNE și stabile rețele UNIVERSITARE de Internet wireless din ȚARĂ

Din cauza infectării unor cadrer didactice cu noul Coronavirus în unitățile de învățământ: ȘCOALA GIMNAZIALĂ, COSTULENI/ STRUCTURA ȘCOALA PRIMARĂ, HILIŢA și ŞCOALA PRIMARĂ “MARIA MONTESSORI”, IAŞI cursurile au fost suspendate și se recurge la predarea în mediul online.


Share

LĂSAȚI UN MESAJ