Share

În momentul de față Iașul se află într-un moment critic din punct de vedere al infectărilor cu noul Coronavirus. Managerul Spitalului de Boli infecțioase din Iași, Carmen Dorobăț a declarat că la nivel de țară este un record negativ.

Numărul cazurilor este în continuă creștere

Medicamentele necesare pentru tratarea noului virus sunt pe terminate în cadrul Spitalului de Boli Infecțioase conform managerului Carmen Dorobăț. Bineînțeles că există și alte scheme medicamentoase ce pot fi introduse în tratarea noilor pacienți. Totuși, nu este sigur dacă aceste medicamente vor fi la fel de eficiente.

Citeste si   COPIII Revoluției – povești FILMATE cu părinții REVOLUȚIONARI și copiii acestora despre tranziția de la COMUNISM la democrație

Pe acest subiect managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Iași, Carmen Dorobăț a declarat:

Este foarte uşor de făcut o preveziune, dacă 5% din noile infectări ajung la ATI, atunci numărul persoanelor din Terapie Intensivă va creşte în perioada următoare. La Iaşi lucram la parametri maximi.

Azi (07.10. -n.r.) s-au făcut 11 externări, dar care se vor ocupa imediat.

La Terapie Intensivă sunt două locuri libere pentru că, menţionez, din nefericire au fost două decese. În spital exista pacienţi cu potenţial de agravare, locurile acestea nu vor rămâne libere pentru mult timp


Share

LĂSAȚI UN MESAJ