Share

Potrivit ultimelor măsurători sociologice se estimează faptul că reprezentantul Partidului Soical Democrat, Camelia Gavrilă, va obține locul al 3-lea în urma procesului electoral

Aceasta ar fi o înfrângere rușinoasă pentru social-democrați având în vedere faptul că începând din anii 2003 până în prezent, Partidul Social Democrat a condus în permanență Primăria Iași.

Din anul 2004, când Gheorghe Nichita a ajuns la conducerea Primăriei Municipiului Iași, până în prezent, prin Mihai Chirica, Partidul Social Democrat a dominat guvernarea locală. Astăzi, după toate permutările politice produse la nivelul Primăriei și prin candidatura Cameliei Gavrilă pentru postul de primar, este posibil ca în cel mai bun caz, Partidul Social Democrat să iasă pe locul 2, dar măsurile sociologice indică locul al 3-lea.

Madam Lănțișor„ cum este în mod tendențios denumită de mulți ani candidata PSD are o imagine grav afectată în comunitatea locală. La nivelul anului 2018, cotidianul ”Bună Dimineața Iași„ a relizat un sondaj ărin care am solicitat un răspuns din partea ieșenilor la întrebarea: Ați VOTA “Camelia GAVRILĂ” pentru funcția de PRIMAR al IAȘULUI?

Citeste si   Ședință de Guvern la Palatul Victoria | Se decide strategia națională anticoronavirus: cum vor fi vaccinați românii

Ieșenii au criticat în termeni foarte duri activitatea deputatului Camelia Gavrilă și au evidențiat diferența dintre imaginea construită de aceasta în presa locală și realitatea de fapt.

Iată ce au răspuns ieșenii la întrebarea: “Ați VOTA “Camelia GAVRILĂ” pentru funcția de PRIMAR al IAȘULUI?”:

Dumitru Dodan: Doamna ,,lantuc, ori ,,logan” a mai fost prin Primaria Iasi, dar n-a iesit cu nimic in relief decat ca si-a renovat cabinetul si si-a adus sofer personal de la Inspectorat cu toate ca primaria avea sofer pe postul respectiv unde a rezistat vreun an dupa care a spus pa si pusy cu tot cu…sofer!

Amarandei Daniel: Mai are mult de furat

Vasile Dan: Personal nu are nimic de succes propriu. Ba mai mult,a pendulat de la un partid la altul…F.f.rusinos și josnic moral.

Se discută deja la sediul PSD Iași despre o posibilă Demisie a Cameliei Gavrilă din poziția de parlamentar dacă primește un VOT de BLAM GENERAL din partea ieșenilor

Candidatura Cameliei Gavrilă a fost impusă de actualul Președinte al PSD Iași, Maricel Popa. Pentru cuplul politic Popa – Gavrilă se anunță deja un rezultat DEZASTRUOS!

Citeste si   Dosarul ANRP. Ani grei de închisoare pentru fosta șefă a instituției, omul de afaceri Horia Simu și deputatul fugar Attila Gabor

În condițiile de față, dacă se produce un astfel de final, extrem de nefericit atât pentru PSD cât și pentru Camelia Gavrilă, există voci care ridică deja problema demisiei din Parlament a candidatei PSD. Această solicitare este motivată de faptul că Gavrilă nu ar mai avea niciun fel de reprezentativitate în ochii ieșenilor, în eventualitatea în care aceștia îi vor da un vot GENERAL de blam!

Recent, la o conferință de presă organizată cu cheltuială mare de candidata social-democrată, reporterii ziarului ”Bună Dimineața Iași„ au adus acest scenariu la adresa fostului Inspector General al ISJ Iași.

Gavrilă a fost întrebată dacă, în eventualitatea în care ar ieși pe locul 3 in competiția pentru primărie, va lua în considerare DEMISIA din Parlament? Demisia fiind DESIGUR  motivată de votul de blam primit din partea ieșenilor.

Citeste si   Fotbalul românesc, de la marile meciuri cu Maradona, la prohodul cântat de Statul Paralel

Scenariul care este foarte posibil, nu i-a convenit candidatei PSD, Camelia Gavrilă, care a declarat totuși:

Eu nu vreau să mă gândesc nici la locul 3, nici la locul 2. Mă gândesc la faptul că acum alături de echipă, candidez pentru un proiect, că am adus expertiză, am adus competență, că este și un vot care se duce spre partid, că suntem și într-un oraș care are o scenă politică extrem de diversificată, că e o problemă în a fi convingător în ceea ce faci. Nu văd ce legătură ar avea poziția mea parlamentară. Din contră, eu am muncit alături de echipă, eu am venit cu un proiect serios, eu mi-am făcut datoria și temele față de partid

Link-ul conferinței PSD din data de 28 august 2020 îl puteți accesa mai jos:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=956893934778298&id=100013731014015


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ