Share

Surse din Primăria Iași faptul că asocierea Consiliului Local Iași cu S.C. Delta Press Investment S.R.L. ar fi fost respinsă de compartimentul juridic al Primăriei Iași.

Motiv pentru care Redacția ziarului „BunăDimineațaIași” l-a contactat pe Purtătorul de Cuvânt al Primăriei Iași, Sebastian Buraga cu privire la faptul că serviciul juridic al Primăriei a respins asocierea cu această firma care operează BZI.

„Nu confirm o asemenea informație. Toată documentația e în analiză la departamentele de specialitate din cadrul instituției. Decizia finală va fi comunicată public” a declarat Sebastian Buraga, Purtător de Cuvânt al Primăriei Iași.

Citeste si   Mihai CHIRICA a dat verdictul: PSD este un partid de COMUNIȘTI!

Chiar și în aceste condiții există o rumoare în rândul funcționarilor din cadrul Primăriei Iași. Nimeni nu dorește să își asume avizarea acestei asocieri. Secretarul Consiliului Local Iași, Denisa Ionașcu, nu a putut fi contactată pentru a comenta această situație până la închiderea ediției.

Reporterii Buna Dimineata Iasi vor urmări în continuare evoluția acestei asocieri extrem de păguboase pentru comunitatea locală.

Citeste si   Care sunt PAȘII pentru eliberarea certificatelor de CONCEDIU MEDICAL?

PNL IAȘI în război total cu BZI! Primarul CHIRICA a fost prins la mijloc

Într-un comunicat de presă, PNL îi solicită primarului Mihai Chirica să rezilieze contractul dintre Consiliul Local al Municipiului Iaşi şi S.C. Delta Press Investment S.R.L. ce are ca obiect construirea unui sediu de firmă şi spaţii de cazare tip pensiune pe terenul în suprafaţă de 1.351 mp situat în Iaşi, strada Sărăriei, nr. 202, proprietatea Municipiului Iaşi.

Practic, pe baza acestui contract, Primăria aduce aport într-o asociere un teren care valorează aprox. 1 mil. euro.

Citeste si   APARAT modern de LITOTRIȚIE EXTRACORPOREALĂ la Spitalul Clinic Dr. C. I PARHON! Investiție de 2.036.090 de lei

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ