Share

 

„Potrivit unei hotărâri a BEC, dacă decesul candidatului s-a produs după tipărirea buletinelor de vot, acestea nu se mai modifică şi procesul electoral îşi urmează cursul”, a declarat purtătorul de cuvânt al BEJ Olt, Monica Ţone.

Astfel că alegătorii din Deveselu vor regăsi, duminică, 27 septembrie, pe buletinul de vot pentru alegerea primarului comunei Deveselu trei nume, scrise în următoarea ordine: 1 – Ion Aliman – PSD, 2- Manuel Dumitru Nică – PMP şi 3- Ion Păun – ALDE, potrivit Agerpres.

Citeste si   Se pregătesc noi MĂSURI. Anunț IMPORTANT făcut de premierul Ludovic Orban

Ion Aliman a murit săptămâna trecută, pe 17 septembrie, la un spital din Capitală, la aproximativ o săptămână după ce a fost testat pozitiv pentru infecţia cu SARS-CoV-2.

Aliman a fost ales primar al comunei Deveselu în iunie 2012, apoi a a obţinut un nou mandat în 2016 şi acum era înscris candidat pentru al treilea mandat, din partea PSD.

Citeste si   Gabriela Firea: „PSD va câștiga alegerile și va propune viitorul premier” Cine sunt cei patru nominalizați pentru Guvern

Ion Aliman a fost ofiţer de marină timp de 30 de ani, din care 20 de ani a fost căpitan de navă de pasageri.

În perioada în care Ion Aliman a fost primar al comunei Deveselu, în localitate a fost operaţionalizat la baza militară sistemul de apărare antirachetă, componentă a sistemului NATO de apărare împotriva rachetelor balistice, mai scrie Agerpres.

Citeste si   „Culisele puterii”. Miron Mitrea: Marea problemă este sistemul de sănătate publică - este aproape inexistent

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ