Share

Conform The Independent, care citează blogul instituției științifice, îngrijitorii au observant că Electtra și Viola au început să acționeze într-un mod obișnuit, asociat cu pinguinii care se pregătesc pentru reproducere. O acșiune în acest sens a celor două female pinguin a fost construirea unui adăpost din pietre.

Acesta a fost momentul în care personalul de la Acvariul din Valencia a decis să mute oul fertile de la un cuplu de pinguini la cuplul de același sex format din Electra și Viola. Asfel, ele au incubat oul respectiv. Responsabilii acvariului oceanografic au menționat că vorbim de o premieră, fiind vorba de primul cuplu de pinguini de același sex care incubează un ou. Puiul care s-a născut este unul dintre cei trei născuți în colonia de 25 de pinguini Gentoo. Alte două cupluri de pinguini au adus pe lume doi pui de la începutul anului. Instituția științifică din Valencia a distribuit în social-media mai multe fotografii cu Electra și Viola alături de puiul lor.

Citeste si   Ce să nu faci NICIODATĂ imediat după sex

Nu este prima data când un cuplu de pinguini de același sex incubează un ou. În iulie 2019, la Sea Life Londra, o situație similară s-a petrecut cu alți doi pinguini Gentoo. E vorba tot de două female, pe numele lor Marama și Rocky.

Same-sex penguin couple become parents after adopting egg pic.twitter.com/Zdkdtv1oqV

Citeste si   Horoscop 27 septembrie. Cheltuieli neașteptate. O zodie se simte sufocată de partenerul de cuplu

— The Independent (@Independent) August 20, 2020


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ