Share

Medicilor din cadrul Institutului ”Socola” Iași le este frică pentru viața lor și a pacienților

Ec. Adriana Tărăboanță, Șef Runos la Institutul ”Socola” Iași a fost în perioada 9 – 11 martie plecată în Olanda, Amsterdam în concediu de odihnă, iar joi 12 martie s-a întors la serviciu.

În weekend-ul trecut (21-22.03 – n.r.), fiul doamnei, Ionuț Tărăboanță s-a întors din Germania în Romania cu mașina personală.

Contactat telefonic, purtătorul de cuvânt al Institutului ”Socola” Iași, a declarat că în perioada 9-11 martie Adriana Tărăboanță, nu s-a aflat într-o zonă de risc.

Citeste si   RESTRICȚII și DEVIERI de circulație rutieră în zona TUDOR VLADIMIRESCU

”În perioada 9-11 martie Adriana Tărăboanță a fost în concediu, dar nu într-o zonă de risc. Nu a fost necesară autoizolarea acesteia când a revenit”, a declarat purtătorul de cuvânt al Institutului ”Socola” Iași.

A luat contact Adriana Tărăboanță cu fiul său?

Având în vedere că fiul Adrianei Tărăboanță s-a reîntors dintr-o zonă afectată cu virusul COVID-19, a fost ridicată suspiciunea dacă șefa Runos a intrat în contact cu acesta.

Citeste si   TONOMATELE de cafea - risc de INFECATRE cu SARS-COV-2? Mihaela: ”Nu avem de unde ȘTI cine a pus MÂNA pe acel APARAT înaintea NOASTRĂ”

Contactată telefonic de către reporterii Ziarului ”Bună Dimineața Iași”, Adriana Tărăboanță a declarat că este în afara oricărui pericol și nu a intrat în contact cu fiul său.

”Copilul meu s-a reîntors în România prin Vama Nădlac și a fost monitorizat din momentul respectiv, fiind anunțată și Direcția de Sănătate Publică Iași. Nu am intrat în contact cu el, fiind monitorizat zilnic de către DSP Iași și medicul de familie. Nu are simptome, dar zilnic își verifică temperatura. El este medic și înțelege situația în care ne aflăm cu toții în perioada aceasta”, a declarat Adriana Tărăboanță, Șef Runos la Institutul ”Socola” Iași.

Citeste si   Mall-urile au lansat OFERTELE PROMOȚIONALE de Sărbători: Spaţiile comerciale sunt SIGURE din punct de vedere al MĂSURILOR de prevenție COVID-19

În cazul unei posibile infectări a unui angajat din cadrul Institutului SOCOLA, 1000 de angajați și 800 de pacienți de la Institutul de Psihiatrie ”Socola” ar fi în pericol.


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ