În cadrul unei conferințe de presă susținută azi la Hotel Internațional, președintele organizației PNL a municipiului Iași, Marius Bodea a povestit o întâmplare amuzantă ce s-a petrecut ieri în sediul PNL din zona Podu-Roș.

Liderii PSD Iași s-au aflat într-o situație penibilă

Din cauză că erau huiduiți de cetățeni pe stradă și li se cereau explicații, au căutat să se adăpostească în sediul PNL din Podu-Roș.

Președintele PSD Iași, Maricel Popa, mergea pe stradă împreună cu un grup de membri ai partidului și trecătorii au început să strige la ei și să îi huiduie. ”Îi claxonau pe stradă, oamenii huiduiau și le cereau explicații în legătură cu lucrurile pe care le-au făcut în oraș”, a declarat Marius Bodea în cadrul unei conferințe de presă susținută azi.

Acesta a povestit că, Maricel Popa, președintele Consilului Județean a intrat în sediul PNL, ca să scape de furia ieșenilor, dar el și colegii săi de la PSD au fost dați afară. ”Au stat câteva minute până au ieşit colegii şi le-au spus să părăsească sediul de partid, ei ieşind după afară şi continuându-şi drumul. Au intrat şi apoi au fost invitaţi să iasă afară, dar da, întâmplarea este reală. Colegii mei i-au spus că nu are ce să cauta, să iasă din nou să dea explicaţii cetăţenilor municipiului Iaşi pentru nerealizările guvernului PSD-Dragnea pentru judeţul nostru”, a relatat Marius Bodea.

LĂSAȚI UN MESAJ