Share

Răzvan Timofciuc: Niște șmecheri privatizează profiturile

Situația este incertă privind CSM Politehnica Iași cu firma de Fotbal Hebdo. Consilierul local Răzvan Timofciuc PNL Iași spune că această echipă este finanțată din banii publici și că primarul Mihai Chirica a ajuns să le saboteze proiectul.

„I-am solicit primarului Chirica să facă publice discuțiile și înțelegerile pe care le-a avut  și le are cu firma Fotbal Hebdo pentru că în acest moment situația de la clubul de Fotbal Hebdo este incertă din cauza intervenției dumnealui în treburile de acolo.

Îmi doresc ca experiența falimentului la clubul de fotbal să nu se mai repete la Iași și alocarea de bani publici către sportul ieșean, în general, să se facă într-un mod transparent și colaborativ” a declarat Răzvan Timofciuc, Consilier local PNL Iași.

Colaborarea incertă a CSM Politehnica Iași cu firma Fotbal Hebdo este consecința implicării directe și interesate a primarului Chirica și a acoliților lui.

Luna trecută, Răzvan Timofciuc a inițiat organizarea unei dezbateri publice pentru a face lumină în privința cheltuielilor clubului de fotbal din bani publici și pentru a discuta despre viziunea pentru creșterea performanței sportive la CSM Politehnica Iași, dar fără vreun rezultat cert.

În schimb, Radu Botez, viceprimarul Iașului afirmă că echipa de fotbal chiar are rezultate din ce în ce mai vizibile și costurile au scăzut comparativ cu ceilalți ani.

„Nu cred că Mihai Chirica a sabotat acest proiect. S-a obținut cam aceeași performanță de anul trecut și din câte am auzit costurile sunt mult mai mici, deci schimbarea asta de echipă s-a făcut și pentru a schimba salariile. Nu există nici o scădere la nivel de performanță și nici o creștere. Cred că ar fi destul de greu să fie o creștere având în vedere că echipa va fi întotdeauna pe locul 7 și 10, a declarat telefonic viceprimarul Radu Botez.

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ