Un elev din Botoşani s-a stins din viaţă la doar 18 ani

Un elev din Botoşani s-a stins din viaţă după o luptă grea cu două afecţiuni foarte grave. Gabriel Vieriu era în clasa XII-a, la Liceul Pedagogic “Nicolae Iorga”.

Băiatul avea doar 18 ani şi o viaţă întreagă înainte, însă a fost diagnosticat cu tumoră cerebrală. Familia, rudele şi prieteni au depus un efort uriaş pentru a-l ajuta pe Gabriel să trăiască.

“El este Gabriel Vieriu,un simplu băiat de 18 ani,ambițios,cu vise și speranțe ca noi toți,dar evenimente nefericite ni se întâmplă tuturor și el nu este o excepție. A fost diagnosticat cu tumoră cerebrală şi hidrocefalie și are nevoie cât mai curând de 2 operații la Cluj sau în străinătate. Dacă ne unim, poate reușim să salvăm acest suflet de la o soartă crudă și nedreaptă” scria luna trecută un apropiat al băiatului.

“Durerea pe care o simţim nu poate fi exprimată în cuvinte”

Din păcate, după o lungă suferinţă, Gabi încetat din viaţă. Prietenii băiatului au transmis condoleanţe şi au dorit să-şi reafirme sprijinul pentru familia elevului, grea încercată în aceste momente deosebit de triste.

“Din păcate, în această seară (n.r. marţi) Gabi a pierdut această luptă! Să ne rugam împreună pentru sufletul lui. Durerea pe care o simțim nu poate fi exprimată în cuvinte. Sincere condoleanţe familiei și suntem alături de ei cu tot sufletul!Drum bun,copil drag!!!”, scrie un prieten apropiat elevului din Botoşani.

LĂSAȚI UN MESAJ