Share

Destin tragic, identic! Doi fraţi au murit în acelaşi mod, la nouă ani distanţă unul de celălalt

Coincidenţă ciudata! Doi fraţi din Buzău şi-au pierdut viaţa în acelaşi mod, la nouă ani distanţă unul de celălalt.

Apropiaţii lor cred că este un blestem. Nicolae Prahoveanu, în vârstă de 45 de ani, a murit marţi dimineaţă, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe podul Mărăcineni. El a fost acroşat de un autoturism, condus de un şofer beat.

Citeste si   Activitate preventivă a polițiștilor rutieri

Adrian Nedelcu, autorul accidentului, a fugit de la faţa locului, dar a fost blocat în trafic de alţi conducători auto care au văzut ce s-a întâmplat.

Poliţiştii l-au testat pe şofer şi l-au găsit cu o alcoolemie de 1,02 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. Pentru fapta sa, magistraţii au decis ca el să stea după gratii 30 de zile, iniţial fusese reţinut pentru 24 de ore. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

Citeste si   Acțiuni ale polițiștilor ieșeni pentru siguranța cetățenilor

Nicolae Prahoveanu, bărbatul ucis, era muncitor la CFR, cu peste 20 de ani vechime. În urma lui, au rămas o soţie şi trei copii minori. Destinul lui Nicolae parcă a fost identic cu al fratelui său, spun apropiaţii victimei. În urmă cu 9 ani, Marian Prahoveanu a murit tot într-un accident de maşină. Lucra ca sticlar în Buzău, unde făcea naveta din Mărăcineni, cu bicicleta. Într-o dimineaţă, bărbatul a fost acroşat de un TIR şi ucis.

Citeste si   CARACATIȚA de afaceri din spatele lui Maricel POPA! Cum își MASCHEAZĂ acționariatul (Ep. III)

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ