ȘOC pentru fanii Game Of Thrones!!! Nimeni NU se aștepta la...

ȘOC pentru fanii Game Of Thrones!!! Nimeni NU se aștepta la acest deznodământ

0

Cel mai in voga serial din ultimii ani, Game Of Thrones s-a sfarsit pe data de 19 mai, serialul de pe HBO a reusit sa livreze in ultimul episod emotii, chiar daca ultimul sezon nu a fost cel mai reusit din perspectiva criticilor.

ATENTIE: Acest articol va contine spoilere cu privire la ultimul episod.

Ultimul episod din serial a pecetluit soarta personajelor Daenerys Targaryen, Jon Snow, Tyrion Lannister, Sansa și Arya Stark, nume intrate de acum în cultura populară. Și care se află pe lista prenumelor preferate pentru nou-născuții din Statele Unite.

În ultimul episod, Jon Snow a ucis-o pe Daenerys pentru că s-a temut ca noua regină din Westeros va instaura un regim al tiraniei, asa cum o făcuseră strămoșii ei. Ultimul dragon supraviețuitor a ars apoi Tronul de Fier, topindu-l pentru totdeauna cu respirația lui fierbinte. Rămași fără un domnitor, membrii caselor nobiliare din Westeros au făcut în cele din urmă o alegere surprinzătoare atunci când și-au ales un nou rege – Brandon Stark, interpretat de Isaac Hempstead Wright.

Înainte de a se termina, ultimul sezon din „Game of Thrones” a stârnit polemici aprinse, mulți dintre telespectatorii postului HBO considerând-ul „făcut de mântuială” și regretând că evoluția anumitor personaje a fost prea rapidă, că anumite scene cruciale s-au derulat în doar câteva secunde, după ani de așteptare.

Supărați, fani din lumea întreagă au cerut o nouă versiune: o petiție lansată pe site-ul Change.org primise până sâmbătă aproape 1 milion de semnături, prin care se solicita refacerea celui de-al optulea sezon „cu scenariști competenți”.

Reproșurile au vizat în special personajul reginei Daenerys, o femeie puternică și liberă, adulată de numeroase spectatoare, dar care a devenit tiranică în penultimul episod al serialului.

Odată încheiat, serialul „Game of Thrones” lasă un mare gol în sufletele multor fani. Unii dintre ei, care nu locuiesc în Statele Unite, și-au pus alarmele să sune în plină noapte, pentru ca ei să vizioneze episodul final odată cu telespectatorii americani, deoarece doreau să evite oroarea lecturării unui „spoiler” pe rețelele de socializare, luni dimineață.

Potrivit unui sondaj realizat pentru The Workforce Institute, aproximativ 27 de milioane de americani prevedeau că vizionarea ultimului episod din „Game of Thrones” va avea un impact major asupra muncii lor de luni dimineață: productivitate în scădere, tele-muncă, absente și întârzieri

LĂSAȚI UN MESAJ

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!