O familie din Indonezia a rămas mută de uimire, după ce o rudă a dispărut în mare și a fost găsită în viață pe o plajă din apropriere 18 luni mai târziu.

Nunta Sunarsih, în vârstă de 53 de ani, a fost declarată moartă de către autorități, după ce a fost luată de valuri în vestul insulei Java în luna ianuarie a anului trecut.

Trupul acesteia nu a fost niciodată găsit și recuperat, însă familia nu a renunțat niciodată la căutări înainte de apariția miraculoasă a acesteia.

Familia acesteia povestește că s-au întors pe aceeași plajă, după ce tatăl victimei a început să aibă vise misteriose și au găsit-o în stare de inconștiență pe nisip, purtând aceleași haine ca în noaptea în care dispăruse, scrie Daily Mail.

Femeia a fost transportată imediat la spital, acolo unde doctorii au precizat că semnele sale vitale sunt stabile și este așteptată o recuperare completă a acesteia.

Femeia a fost trasă de valuri în adâncuri în timpul unei vacanțe, la începutul lunii ianuarie 2017, moment în care a fost declarată dispărută. Autoritățile au încetat să o mai caute după câteva zile, însă familia nu a renunțat niciodată.

Femeia era inconștientă, îmbrăcată complet cu aceleași haine și se afla la aproximativ 500 de metri fața de locul din care a dispărut.

În urma îngrijirilor medicilor, victima a reacționat pozitiv și și-a recăpătat starea de conștiență, poate mânca, însă nu este capabilă să vorbească, pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat atunci.

Sursa: Daily Mail

LĂSAȚI UN MESAJ