Share

Un sofer din Botosani a fost depistat, sambata, de politistii rutieri, incalcand de patru ori regimul legal de viteza, pe DN2, in judetul Neamt, anunta Politia Romana.

Barbatul a fost amendat pentru fiecare abatere in parte cu 1.305 lei, iar permisul auto i-a fost retinut pe o perioada de un an, relateaza news.ro.

Citeste si   Costel Lupașcu, deputat în Comisia pentru Sănătate: „PSD a pregătit un plan profesionist de acțiune pentru combaterea COVID – 19 care poate fi aplicat din prima zi a guvernării!”

In doua dintre cazuri, soferul a mers prin localitate cu 130 de kilometri pe ora si in afara localitatii cu 215 kilometri pe ora.

Pe langa faptul ca a fost amendat, in total, cu 5.220 lei, soferului i-a fost retinut permisul de conducere auto pentru trei luni, la fiecare abatere savarsita.

Citeste si   Fotbal: Cincisprezece jucători din lotul echipei Astra Giurgiu, testaţi pozitiv la COVID-19

Barbatul, de 43 de ani, din Dorohoi, a fost inregistrat de aparatul radar, pe DN2, in judetul Neamt, in timp ce conducea un autoturism cu viteza de 126 km/h, in localitatea Horia, cu 126 km/h, in afara localitatii Horia, cu 215 km/h, in afara localitatii Secuienii Noi si cu viteza de 130 km/h, in localitatea Secuienii Noi, precizeaza politistii.

Citeste si   Suma RUȘINOASĂ cu care s-au MAJORAT tichetele de MASĂ! Deputatul PSD, Marius BUDĂI: ”Guvernul Orban-PNL- Dreapta-unită continuă BĂTAIA de JOC la adresa CETĂȚENILOR români”

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ