Share

Douazeci de soferi care au fost prinsi in stare de ebrietate alcoolica la volan au fost dusi cu forta la munci corectionale la o morga, unde au fost obligati sa faca curat timp de 15 zile.

Politia si autoritatea judecatoreasca din Thailanda au desfasurat un experiment. Decizia privind desfasurarea experimentului a fost luata dupa ce in aceasta tara au murit in accidente rutiere 390 de persoane in timpul sarbatorii budiste traditionale a Anului Nou.

Citeste si   Belarus: Toate frontierele deschise, în pofida retoricii belicoase a lui Aleksandr Lukaşenko

Jumatate din aceste decese au avut loc tocmai din cauza soferilor beti la volan.

Astfel, autoritatile thailandeze au decis sa-i trimita pe o parte dintre cei prinsi in aceasta stare la volan, in scopul reeducarii lor, sa faca curatenie la o morga in care sunt aduse cadavrele oamenilor decedati in accidente rutiere.

„Deja in prima zi de lucru eu am vazut destule ca sa renunt sa mai conduc mijlocul de transport in stare de ebrietate”, a declarat un barbat de 25 de ani. El a marturisit ingrozit ca cel mai strasnic a fost sa vada durerea persoanelor apropiate celor care au murit din cauza actiunilor unor soferi bauti sau din cauza faptului ca ei insisi au urcat la volan dupa ce au consumat alcool.

„Atata durere deodata, intr-o singura zi, nu am mai vazut niciodata in viata. E groaznic sa ma gandesc ca si eu as fi putut sa provoc o asemenea durere altora sau sa mor eu si sa-i umplu de durere pe cei dragi mie”, a mai spus tanarul


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ