Share

Şoferul care a intrat cu o autocisternă direct în casă unei familii dintr-o localitate din judeţul Iaşi s-a predat abia acum poliţiştilor, după o săptămâna de la accident.

Bărbatul a povestit că nu a mai aşteptat să vadă care sunt urmările şi că a fugit de frică.

El a venit de bunăvoie la Poliţia Rutieră, însoţit de un avocat, şi a povestit că a fugit de la locul accidentului de frică să nu fie bătut de oamenii din sat. Şoferul este din Vatra Dornei şi a mai recunoscut că a plecat imediat după impact, până să ajungă poliţiştii, şi fără să ştie dacă sunt sau nu victime.

TIR-ul pe care îl conducea a lovit în urmă cu o săptămâna o casă din localitatea Vânători. Deşi în locuinţa dormeau un bărbat şi cei doi copii ai săi, că prin miracol, cei trei n-au fost răniţi, informeaza stirileprotv.ro

Poliţiştii i-au întocmit acum şoferului un dosar penal şi îl cercetează pentru distrugere şi fugă de la locul accidentului.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ