Sărbătorile Pascale reunesc ieșenii într-un gest de solidaritate față de persoanele vulnerabile din zona Municipiului Iași

Până pe 21 aprilie 2019, ieșenii pot să ofere un zâmbet simbolic familiilor aflate în impas prin donații de alimente neperisabile și materiale de curățenie, alăturându-se campaniei “Donează pentru un zâmbet!” – campanie aflată la cea de a IX-a ediție.

Colectarea alimentelor se face la punctele special amenajate la Centrul de Zi pentru Persoane cu Deficiențe de Auz și Vorbire “Sf. Prooroc Zaharia”, de luni – vineri, în intervalul 8.00 – 16.00. Campania este derulată cu sprijinul Primăriei Municipiului Iași și Direcției de Asistență Socială Iași.

Pachetele vor fi donate în perioada 22-25 aprilie 2019, astfel încât familiile și oamenii în vârstă care sunt sub atenția DAS vor primi sărbătorile așa cum se cuvine

Sunt foarte multe campanii derulate cu sprijinul ieșenilor și ne-am gândit să mergem pe varianta Sărbătorilor Pascale pentru a demara această campanie de ajutorare a persoanelor vulnerabile aflate în evidența noastră.

Sunt foarte mulți ieșeni care vor să sprijine persoanele monitorizate de către noi, anul trecut de exemplu au fost sprijinite aproximativ 200 de familii. Pachetele vor fi distribuite direct la beneficiari sau se vor deplasa la sediul nostru după ce vor fi contactați. Pachetele conțin doar alimente neperisabile și materiale de curățenie: faină, orez, zahăr, ulei, conserve – alimente care să fie utile în pragul sărbătorilor. Îi așteptăm cu mare drag pe ieșeni să se alăture campaniei noastre”, declară doamna Director al DAS, Luminița Munteanu.

Campania pune în lumină spiritul civic și aduce bucurie pentru cei care mai puțini norocoși, persoanele vulnerabile și care datorită ieșenilor, se vor bucura de o mică atenție.

LĂSAȚI UN MESAJ