Share

Sondaj de opinie realizat la LUNGANi în perioada 24 – 27 februarie pe un eșantion de 427 persoane

Sondajul a fost realizat pe baza unui chestionar aplicat de operatorii de interviu la domiciliul respondentilor, în satele componente ale comunei Lungani, volumul esantionului, de tip aleatoriu, probabilistic, fiind de 427 persoane. Eroarea maxima admisa a datelor este de +/- 3%, la un grad de incredere de 95%.

Conform ultimului sondaj de opinie efectuat la Lungani pentru măsurarea preferintelor electoratului pentru alegerea primarului a reiesit ca daca duminica viitoare ar fi alegeri locale, pe primul loc s-ar pozitiona Partidul Social Democrat și candidatul Corobuta Ioan Virgil.

În principal, cetățeniilor le pasă de soarta locului din care fac parte și ca drept dovadă dacă duminica viitoare ar fi alegeri locale în comuna Lungani, s-ar înregistra o prezentă la vot de 98.8%.

Citeste si   Surse: Klaus Iohannis ar urma să ceară Parlamentului să reexamineze legea privind dublarea alocațiilor

Întrebați cu ce partid ar vota 69,8% dintre repondenți vor merge cu PSD, 20,4% cu PNL și 9,6% cu PRO ROMANIA

Întrebarea privind opțiunile de vot a oferit repondentilor atât posibilitatea de a alege un candidat, precum și de a opta pentru variantele “nu merg la vot”, “nu m-am hotărât”, “Nu știu sau nu răspund”, astfel dintre respondenții care și-au exprimat o opțiune clară de vot 69,3 îl vor vota pe Corobuță Ioan Virgil, 20,1% îl vor vota pe Vornicu Gheorghiță Bogdan Doru iar 10,5% îl vor vota pe Pricop Petru Vlad.

Citeste si   Mihai CHIRICA, rețeta ÎMBOGĂȚIRII rapide ca bugetar!

Conducerea Primariei Lungani este asigurată de către: Viceprimar cu atributii de Primar – COROBUȚĂ IOAN , Consilier local cu atributii de viceprimar – TIRZIU MIHAI, Secretar – ALECSA TEODORA MARILENA.

Mandatul  Primarului  comunei  Lungani  a  început  în luna aprilie a anului 2018, ca  urmare  a  decesului primarului, ales prin vot direct, în luna iunie 2016.

Citeste si   PNL, lider în sondaje la Piatra Neamț. Cozmanciuc: “Pentru victorie, e nevoie de mobilizare în TOT JUDEȚUL”

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ