Share

“Normalitatea in acest caz (acuzele de fraudare a scrutinului de la Sectorul 1 – n.r.) ar fi acest proces de renumarare a voturilor. Daca, in urmara renumerarii, se dovedeste a fi castigoatoare (Clotilde Armand -n.r), noi o sa sa fim primii care recunoastem”, a afirmat, astazi, Grindeanu, intr-o scurta declaratie de presa facuta la sediul PSD. 

El a precizat ca nu a apucat inca sa vorbeasca cu Gabriela Firea pe marginea acuzatiilor pe care aceasta le aduce privind fraudarea alegerilor la Capitala. 

Citeste si   După Dan Barna, un alt lider USR este INFECTAT cu coronavirus

“Nu am apucat sa discut cu Firea. Vom vedea pe parcursul acestei zilei. Ca nota generala, ca dovada de transparenta ar fi decizia de renumerare. Nu intelegem de ce s-ar opune cineva la acest proces. (…) Nu am dat (legate de voturile pentru Primaria Capitalei – n.r.). Ceea ce stiu e legat de Sectorul 1. E necesar sa discut cu Firea sa vedem fundamentul (care a stat la baza solicitarii sale privind renumararea voturilor – n.r). Sunt insa convins ca e fundamentata cererea ei. Asteptam si speram ca lucrurile vor merge spre transparenta si normalitate”, a afirmat Sorin Grindeanu. 

Citeste si   Cristian Rizea: „Ciutacule, prietenii tăi „elefanții” sunt bine?”

Potrivit social-democratului, incep sa fie mari semne de intrebare legate de alegerile de duminica: “Nu inteleg presiunile asupra Birolului Electoral de Sector (se refera la Sectorul 1 -n.r.). Am primit imagini cu Dan Barna la BES. In ce calitate a fost acolo? Nu a foast candidat la locale. Nu e singurul caz. Se vede ca aceste alegeri au suferit de o lipsa de organizare, lucru care trece de ce s-a intamplat la Sect 1. Asta tine de MAI (organizarea alegerilor -n.r). Vela a fost mai preocupat sa candideze decat sa se preocupe de organizare alegeri”.

Citeste si   Virgil Popescu: Trebuie să ne digitalizăm, altfel nu vom avea capacitatea administrativă să putem atrage, să evaluăm proiecte şi să le putem da drumul

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ