Share

”Îmi depun candidatura pentru prim-vicepreședinte pentru că am luat decizia să ma reîntorc în politică într-o echipă din care fac parte nu doar Marcel, eu și Gabi Firea… sunt mulți. Cred că e momentul în care PSD are nevoie de toți și e un moment în care toți trebuie să punem umărul și nu mă dau înapoi de la această chestiune”, a declarat, vineri, Sorin Grindeanu, citat de expressdebanat.ro

Citeste si   Kelemen Hunor: Avem nevoie de autorități locale legitime, solide, stabile

Dacă revine în politică, Grindeanu trebuie să renunțe la postul de Președinte al Autorităţii Naţionale pentru Comunicaţii (ANCOM), pe care îl ocupă din 7 noiembrie 2017.

 Sorin Grindeanu a intrat în politică în 1996, în PDSR. A fost deputat de Timiș din partea PSD, a condus CJ Timiș, iar între 17 decembrie 2014 și 15 noiembrie 2015 a fost ministru al Comunicațiilor în Guvernul Ponta. A fost numit prim-ministru în ianuarie 2017, cabinetul său fiind demis prin moțiune de cenzură câteva luni mai târziu, în iunie, de propriul partid, după ce a refuzat să demisioneze în urma unui conflict cu Liviu Dragnea privind remanierea guvernamentală. Ulterior, a fost exclus și din PSD.

Citeste si   Nicușor Dan: „Noul București nu este un oraș care să excludă pe cineva”

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ