Share

Emma Cotillard, o femeie în vârstă de 33 de ani, s-a căsătorit cu dragostea vieţii sale, Justin. Nu se mai gândeau decât la luna de miere… Aveau s-o petreacă într-o vacanţă exotică de vis! Nicio clipă nu i-a trecut prin minte că acea călătorie se va transforma într-un coşmar…

Totul s-a declanşat când Justin a început să ţipe din senin… Într-un acces de furie, i-a strigat Emmei să iasă din cameră! Aceasta, însărcinată în 7 luni deja, era extrem de sensibilă, aşa că a început să plângă şi să tremure.

Citeste si   VIDEO | „Bolide”, mașina cu 1.850 de cai-putere, capabilă să atingă 500 km/h

“Nu-şi aminea că eram însărcinată în 7 luni… Nici măcar nu mai ştia cine sunt! Credea că sunt o străină!”, a povestit Emma.

Pentru că Justin avea doar 29 de ani, lucrurile erau şi mai grave! După ce a sunat un doctor, Emma a decis să întrerupă luna de miere şi să se întoarcă acasă, în Anglia.

Rezultatul analizelor a picat ca un trăsnet peste cei doi: Justin avea o tumoare agresivă. Cancerul cerebral îi scurta viaţa într-un ritm alarmant. Medicii i-au mai dat de trăit cel mult doi ani… 

Citeste si   Horoscop 30 octombrie. Zodia care cunoaște adevăruri dureroase. Pică la mijloc fără nicio vină

În aceeaşi zi în care a primit diagnosticul înfiorător, Emma a născut o fetiţă de toată frumuseţea… I-au spus Mia. În ciuda tratamentului, starea de sănătate a lui Justin se degrada de la o zi la alta.

“Într-o zi, medicii mi-au spus că mai avem la dispoziţie două săptămâni pentru a ne lua rămas bun… Cuvintele lor mi-au pătruns în suflet ca un pumnal”, îşi aduce aminte Emma.

În mai 2016, Justin a murit. Totul s-a petrecut atât de repede, încât nimeni nu a avut timp să se gândească la cauzele bolii… Apoi, uitându-se la fotografiile de la nuntă, Emma a înţeles totul! Era evident!

Citeste si   VIDEO | „Bolide”, mașina cu 1.850 de cai-putere, capabilă să atingă 500 km/h

“În toate fotografiile, Justin avea partea dreaptă a feţei un pic căzută. Era un prim semn al bolii, dar nu am ştiut să-l citim”, povesteşte Emma.

În prezent, aceasta este extrem de activă pe reţelele de socializare, unde duce o campanie pentru conştientizarea şi prevenirea unei astfel de boli. Ea se bucură de sprijinul mai multor medici din Anglia care i-au fost alături pe durata suferinţei. 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ