Share

Soțul Ilenei Ciuculete, la un pas de sinucidere.

Cântăreața de muzică populară elena Merișoreanu a dezvăluit că Cornel Galeș nu mai suportă pierderea soției sale.

Cornel Galeș este devastat de moartea soției sale, interpreta de muzică populară Ileana Ciuculete. Acesta a murit pe 14 martie, la un spital privat din Capitală.


CITEȘTE ȘI …

Ciroza hepatică, boala care a ucis-o pe Ileana Ciuculete. Cum se manifestă și cum poate fi depistată


Soțul Ilenei Ciuculete, care și-a ținut secretă adevărata vârstă, este atât de devastat de dispariția artistei că s-ar fi gândit la sinucidere.

Elena Merișoreanu a făcut dezvăluirea șocantă despre faptul că Cornel Galeș ar fivrut să-și pună capăt zilelor în cadrul emisiunii „Agenția VIP”, de la Antena Stars.

”Eu am vorbit cu Ileana acum 5-6 zile. Când am sunat-o am avut impresia că am sculat-o din somn…

Mi-a zis că Ileana a plecat, a plecat definitiv dintre noi, iar în clipa aceea a început să țipe, iar eu am crezut că paralizez când am aflat. Cornel nu o lăsa să facă absolut nimic, îi făcea masaj, nu o lăsa să se ducă nici să ia o pâine. Îi ieșise o gâlmă, iar a doua zi i se umflase prea tare. S-au dus la doctor și i-a zis că nu mai are scăpare.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ