Share

Condiții modeste oferite copiilor la Grădinița nr. 1, „B.P. Hașdeu” din Iași

Cadrele didactice de la această unitate de învățământ promit și își dau orice interes pentru bunele condiții de funcționare a activitățiilor educative.

Valorificare spațiilor de joacă și a terenurilor de sport destinate copiilor care au acces la această grădiniță și care învață aici pot fi însă modernizate și extinse.

Astfel, scopul major care este încă pe lista de așteptare a doamnei director Manuela Vlasie constă în amenajarea terenului de sport și a extinderii spațiilor de joacă pentru siguranța tuturor copiilor și a preșcolarilor. Această acțiune poate fi posibilă și dusă la îndeplinire doar cu sprijinul Primăriei Municipiului Iași a mai spus Manuela Vlasie, Director Școală B. Hașdeu din Iași.

„Am încercat ca la începutul acestui an școlar, toți copiii și toți preșcolarii care sunt în școala noastră care beneficiază de serviciile noastre educaționale să aibă condiții decente pentru actul educațional ceea ce s-a și întâmplat. Copiii din Grădinița nr. 1 „B.P. Hașdeu” din Iași beneficiază de un spațiu generos de joacă în curte pe care-l pot utiliza.

Au un spațiu și în interiorul grădiniței care este utilizat de educatoarele de acolo. Sigur, pe lângă condiții decente noi ne-am dori condiții mult mai bune de desfășurare în care putem să aducem mobilier modern, să beneficieze fiecare de un spațiu personal mai mare, dar aceasta nu poate fi realizată decât cu investiții suplimentare susținute de către Primăria Minicipiului Iași”, spune Manuela Vlasie, Director Școală B. Hașdeu din Iași.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ