Share

Atenţionare meteo pentru judeţul Iaşi

ISU Reprezentanţii Guvernului în teritoriu au atenţionat populaţia judeţului Iaşi cu privire la condiţiile meteo anunţate pentru ultimele zile ale acestei luni, informează Adevărul.ro

Prefectul judeţului Iaşi, Marian Şerbescu, a transmis că de luni dimineaţă, 30 octombrie, ora 9.30, şi până marţi la prânz, 31 octombrie, ora 12.00, judeţul Iaşi este sub cod galben de vânt puternic.

Citeste si   Se întorc ELEVII la ȘCOALĂ din 8 FEBRURIE!? Vezi ce a DECLARAT șeful STATULUI

„Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi a transmis că în acest interval vor fi intensificări ale vântului cu viteze la rafală de 55-75 kilometri pe oră, determinând disconfort termic“, se arată în atenţionarea Prefecturii Iaşi.

Facem un apel pentru populaţia din zonele vizate, ca pe timpul manifestării fenomenelor, să rămână în spaţii închise care le asigură protecţia.

De asemenea, recomandăm evitarea deplasării în parcuri sau alte zone unde se află arbori care ar putea să fie doborâţi de vânt. Echipajele operative de pompieri sunt pregătite să intervină în sprijinul populaţiei şi autorităţilor publice locale, pentru limitarea şi înlăturarea efectelor de vreme rea“.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ