Share

Miercuri 21 august 2019 la ora 20:30 va avea loc comedia “Eu te cred da’…tu mă minți”, în Amfiteatrul Palas

Acestă comedie este o adaptare a piesei bulevardiere ,,La Menteuse’’ scrisă de Jacques Bricaire și Maurice Lasaygues.

Subiectul piesei îl reprezintă o tânără căreia îi place să îmbine adevărul cu minciuni, adaptând poveştile din cărţi realității. Prietenul său are mare încredere în ea și crede tot ce îi spune. Băiatul grăbindu-se să rezolve problemele ivite, creează şi mai multe încurcături. Familia fetei o cunoaște foarte bine, însă din când în când sunt și ei prinşi în poveștile mincinoase ale fetei.

Citeste si   Fostul primar al IAȘULUI, Gheorghe NICHITA a primit 5 ani de ÎNCHISOARE în dosarul nr. 46544/3/2015

Personajele vor fi interpretate de câțiva actori cunoscuți: Aurelian TEMIȘAN îl va reprezentat pe Bernard un bărbat în vârstă de 50 de ani care reprezintă farmecul anilor grizonați. Monica DAVIDESCU va intra în pielea personajul Isabelle de Rompoingt, o femeie de 40 de ani care este o snoabă peste măsură. De asemenea, pe jurnalista foarte mondenă Francoise o va reprezenta Anca DINICU, pe când pe inginerul romantic Patrick îl va reprezenta Cosmin VIJEU.

Citeste si   Turismul din Județul IAȘI continuă să fie AFECTAT grav de CRIZA sanitară: ”Sosirile ÎNREGISTRATE în structurile de primire TURISTICĂ în luna mai 2020 au însumat 1729 PERSOANE”

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ