Share

Ieșenii sunt așteptați să petreacă ”Revelionul în stradă” 

Petrecerea de Revelion va avea loc pe esplanada Palatului Culturii, pe scenă urmând a urca, după ora 21:00, artiști locali, alături de Irina Rimes, Hara şi Ovidiu Lipan Țăndărică.

Toți artiștii menționați vor avea un recital de minimum 45 minute, cu excepția lui Țăndărică în dreptul căruia apare un recital de minimum 15 minute, conform programului anunțat de municipalitate.

Citeste si   UPDATE! ALEGERILE LOCALE 2020! Află ce spun candidații IEȘENI.

Printre artiștii care îi vor încânta pe invitați se numără: Anamaria Ferentz, Yanis Pavel, Ioana Dumbravă şi Geanina Manea.

Peste 2.000 de focuri de artificii

Focurile de artificii vor avea loc în zona Palatului Culturii și vor fi sincronizate pe fond muzical personalizat, cu durata de minimum 10 minute.

Citeste si   Alegeri locale 2020! Cum se VOTEZĂ în orașele și municipiile din județul IAȘI?

Vor fi trase cel puțin 2.000 focuri de materiale pirotehnice, iar înălțimea exploziilor pe cer va atinge chiar și 130 de metri.


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ