Andrei Ciobanu și Ionuț Rusu vin la Iași să-și cunoască fanii

Pasionații de stand up sunt invitați vineri, 19 iulie, de la ora 21.30, la Palas Iași să petreacă oră împreună cu Andrei Ciobanu și Ionuț Rusu, care sunt nerăbdători să-și cunoască fanii. Biletele se găsesc la magazinul amfiteatrului Palas, la intrarea la eveniment în limita locurilor disponibile și în format electronic pe site ul iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet și pe terminalele Selfpay.

Andrei Ciobanu este un comediant roman din Suceava și prezintă matinalul de la Kiss Fm din 2014. Andrei este autorul cărții “Suge-o, Ramona”, poveste citită de peste un milion de români în mediul online. “Suge-o, Ramona” a fost bestseller din prima zi după publicare, a fost cea mai furată carte din librării după care în februarie 2019 a fost făcut filmul “Oh Ramona!” de Cristina Iacob.

Ionuț Rusu, cealaltă jumătate a matinalului KISS FM, este cunoscut pentru numeroasele clipuri virale ce au adunat milioane de aprecieri pe internet. Unul dintre cele mai haioase momente difuzate pe TV este acela cand Ionuț apare la #iUmor și parodiază modul în care se roagă ardelenii, oltenii, românii și ungurii, concurs în care Ionuț a ajuns până în finală.

LĂSAȚI UN MESAJ