Spectacol inedit la ziua comunei Erbiceni
Spectacol inedit la ziua comunei Erbiceni

Duminică, 11 august 2019, de la ora 14.00 în Parcul Erbiceni a avut loc deschiderea ”Zilelor Comunei Erbiceni”

Evenimentul a fost dedicat locuitorilor din comună, dar și celor din Diaspora care au revenit acasă.

Evenimentul a debutat cu un moment artistic interpretat de către artistul Ion Suruceanu, venit din Republica Moldova. În continuarea evenimentului  a avut loc decernarea titlului de ”Cetățean de Onoare al comunei Erbiceni” pentru două persoane, părintele Daniliuc din satul Bârlești și părintele Cașpal Robert, preot catolic la Biserica ”Sf. Maria”, pentru recunoașterea meritelor și eforturile depuse în procesul de evoluție al comunei.

Citeste si   ACȚIUNI ale POLIȚIEI ieșene pentru SIGURANȚA cetățenilor

Au fost acordate premii familiilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie și sportivilor din comună care au obținut rezultate deosebite. Atmosfera a fost susținută în continuare de membrii ansamblurilor folclorice ”Mugurașii” și ”Bahluiețul”.

„Comuna Erbiceni este într-un programat de dezvoltare continuă și aceste evenimente aduc un plus relaxării localnicilor”, a declarat primarul comunei ERBICENI, Ionel LUNGU

Este a doua ediție a acestui eveniment pe care îl organizăm și prin această oportunitate dorim să ne promovăm ansamblul comunei și oamenii care contribuie cu un plus valoare în comună. În primul rând am urmărit prin acest eveniment să venim în întâmpinarea celor care lucrează în străinătate și acum sunt întorși în țară. Încercăm să arătăm tuturor că specificul comunei Erbiceni nu s-a degragat.

În al doilea rând această zi o dedicăm culturii prin muzică, joc, promovarea personalităților și oferirera titlurilor de onoare unor persoane din comuna noastră, în speță, doi preoți. Pe data de 15.08.2019, joia aceasta, are loc Festivalulor de Folclor fiind o continuare a zilei de astăzi, unde vom începe cu o paradă a portului popular și vom încheia cu un frumos foc de artificii”, a declarat primarul comunei ERBICENI, Ionel LUNGU.

 

Citeste si   Liviu ANTONESEI: ”Un mic pas ÎNAPOI, unul mare înainte în zona TRANSPARENȚEI”