Teatru FIX organizează un spectacol de teatru intitulat ”Cui i-e frică de Mitică”

Spectacolul va avea loc  vineri, 29 martie, ora 19:00, pe strada Bucium nr 34, între Baza 3 și Granit, într-o hală din complexul industrial Moldomobila.

Noul spațiu care găzduiește Teatru FiX, HALA FiX – Performing Art Space, își propune să dezvolte în Iași un important centru de arta contemporană

Va fi un spațiu liber de exprimare atât pentru tinerii artiști din toate domeniile, cât și pentru publicul interesat de noi tipuri de experiențe de tipul celor care te scot din zona de comfort și să revitalizeze, în același timp, o zonă actualmente de minim interes pentru comunitate transformând-o într-un nucleu cultural regenerativ.

Actorii vor pune în scenă o şedinţă obişnuită a unei Asociaţii de Proprietari

Ședința se va transforma pe neaşteptate într-un prilej de dezbatere în momentul în care pe ordinea de zi va apărea problema realegerii preşedintelui de bloc.
 Mitică Vasilescu, preşedintele Asociaţiei de Proprietari vreme de 15 ani, consideră în primă fază că procesul „electoral” este doar o formalitate care trebuie îndeplinită, fiind de altfel sigur că va fi reales în funcţie, însă revolta locatarilor faţă de felul în care procedează el, duce la o neaşteptată întorsătură de situaţie în care 3 dintre locatari îşi anunţă candidatura: un tânăr antreprenor în domeniul IT, o profesoară de limba română şi o angajată a unui salon de înfrumuseţare.
Alianţe, trădări, oportunităţi şi  sabotaj, conspiraţii şi intrigi, totul în această comedie ce îmbracă forma unei „tragedii domestice de excepţie”.
Citeste si   Alte 3 DECESE din cauza COVID -19 au fost raportate în România! Numărul la NIVEL național a AJUNS la 72