În perioada 10 – 18 august Asociaţia Astronomică PLUTO organizează un NOU SPECTACOL ,,JUMĂTATE DE SECOL DE LA PRIMUL PAS PE LUNĂ”

Au trecut 50 de ani de când astronautul Neil Armstrong a păşit pentru prima dată pe lună. PLANETARIUL MOBIL va sărbători jumătate de secol de la PRIMUL PAS PE LUNĂ, printr-un spectacol interactiv.

Reprezentațiile show-ului educațional vor include explicații a doi povestitorii unplugged, care vor interacționa cu publicul. Spectatorii vor avea parte de proiecții live spectaculoase, mecanică cerească, ştiinţe aerospaţiale şi cucerirea spaţiului cosmic 

Spectacolul se desfășoară la ATENEU IAȘI în sala de spectacole ,,RADU BELIGAN”, proiecţiile se vor desfășura între orele 10:00 și 19:00, din oră în oră. Durata unei proiecții este de aproximativ 50 de minute.

Accesul la eveniment se face un adult pe bază de rezervări sau cu 15 minute înainte de începerea evenimentului, în limita locurilor disponibile. Vârsta minimă recomandată pentru vizitatori este de 4 ani însoțit de

LĂSAȚI UN MESAJ