Un alt spectacol va avea loc în Amfiteatrul Palas 

În data de 3 iulie, începând cu ora 20.30, în Amfiteatrul Palas, iubitorii de teatru vor putea să urmărească piesa de comedie ,, Take, Ianke şi Cadîr”. Piesa prezintă povestea unui roman, a unui evereu și a unui turc. Niculae Urs, Doru Ana si Paul Chiributa) – prieteni de o viaţă, îşi împart clientela. Fata evreului și băiatul românului se îndrăgostesc, dar povestea de dragoste a acestora este, în concepţia taţilor lor, absolut imposibil de împlinit.
Bătrânul Cadîr, interpretat în acest spectacol de Paul Chiributa, veşnic îndrăgostit şi mereu pus pe șotii, face însă în aşa fel încât istoria să aibă un final fericit. Atmosfera cordială se va putea materializa și printr-o „contopire” a… celor două prăvălii.

Alături de Paul Chiributa îi mai puteți vedea pe Niculae Urs, Doru Ana, Constantin Cojocaru/Marian Lepadatu, , Ioana Ancea , Andrei Roşu si Adriana Trandafir. Biletele sunt puse la vanzare la Centrele Info Palas Mall si online pe site-ul www.palasmall.ro, prețul unui bilet este în valoare de 65 RON.

Nicolae Urs este un cunoscut actor, care s-a remarcat prin rolurile pe care le-a interpretat până în prezent, a jucat în filmul ,,Doar cu buletinul la Paris”, a câștigat Premiul pentru cel mai bun actor la Festivalul Internațional de Teatru de Studio de la Pitești.

Adriana Trandafir este deținătoarea a unor premii importante, printre care se pot aminti: Premiul Uniter 2004 pentru Cea mai bună actriță într-un rol secundar pentru rolul Mama din spectacolul ” De ce fierbe copilul în mamaligă”, Premiul pentru cea mai bună actriță de comedie în 2002 la Festivalul de Teatru de la Galați pentru rolul Rose Quimet din spectacolul ” Cumetrele”; Cel mai bun spectacol și Premiul pentru regie la Festivalul de Teatru Shakespeare de la Durham / Anglia pentru spectacolul “Romeo și Julieta” / 1978.

LĂSAȚI UN MESAJ